Українська Манітоба
-
Я навіть на це відповідати не буду… бо це звучить, як дискримінація по цензу осідлості для мене. Але в кожного своя думка
-
В процесі дискусій таких , може хтось і бізнес задумається відкрити, ось уже люди й садочок відкривають, бо така біда з садіками
-
Цю проблему щоб вирішити треба десятки років.тому в ближайший час нічого не зміниться. Або купляти квартиру за 200-250.000$
-
Про це варто поговорити, а не як невдячні емігранти ниють, як дехто собі позволяє виразитися …
-
І чи буде якесь рішення проблеми ?
-
Чому так?
-
Ну оце й лякає багатьох, що дуже багато… Тому й страйки , житло стало непідйомним… Будують мало, мурашників будувати не хочуть по 54 квадр двохкімнатних в 25 поверхів… Тому житла нема ніякого .., Бізнес девелопери не підключаються , конкуренції майже нема …
-
Кожен сам вирішує.комусь гарно бізнес,комусь на дядю.
-
А не як пристроїти сідницю вибачте на слові на погодинну оплату і сидіти на 4-5 тис зп до пенсії і платити з них 6 тис іпотеку 20 років 🤣
-
Кожна бідося, це можливість заробити, пропонувати свій сервіс з яким, тут на жаль, туго… або хто вже пробував і тут давно пишіть чому не працює
-
А як в Канаді почати займатися трейдингом, інвестуванням? Які брокери, додатки / сайти надійні та перевірені?
-
Ідея такая, що ті зп що є не покривають розходи на житло … чи не дуже покривають чи не у всіх …ну хто реально навіть 4 тис може іпотеку платити… (питання риторичне)
-
Та, дядя 8-10 не дасть щоби платити 6 іпотеку, хіба що то дійсно дядя 🤣🤣🤣
-
Сніг прибирають десь ? Чи то входить в «пакет цінностей» які треба просто прийняти ?)
-
Знов потратити зароблені дома гроші ))))
-
t.me/ManitobaLife/202451
-
То ще не сніг, я навіть свій драйвей не чистив
-
Цього року трохи заскоро зима почалась;) почнуть прибирати… А що того року не прибирали?
-
Вибірково . Я б сказав дуже вибірково)
-
Видно всі комунальники теж так рішили ))) раз я свій драйвей не чистив значить і решті не треба 😆
22 Jan 2023, 08:02
93603/230093
about 5 hours ago