Українська Манітоба
-
Доступність житла то не тільки проблема новоприбулих молоді люди також жаліються, що їх батьки могли купити житло, а вони вже не можуть
-
Дивно.з одної сторони не вистачає грошей , а з іншої - навіть не хочуть ті гроші збирати. До прикладу я бачу що в транспорті добра половина людей не платить . Взагалі . Жодного контролю . Невже це не гроші для бюджету міста??
-
Переглядають, але й за 5 років ви вже виплатите частину і сподіваюсь зарплата зросте, тому й мортгедж дають з врахуванням чи ви зможете платити більше
-
Тай може хтось розширитися хоче
-
Так ставки теж переглядають тут кожні 5 років виявляється
-
Ну це вже інша проблема. Насправді я навіть зі своєю низькою зарплаткою бачу шлях і як відкласти і як моргіч взяти і як на море зганяти . А от приорітетність розподілу фінансових потоків міста для мене пока загадка . На халявний проїзд для всіх бажаючих - є , а почистити сніг і на патрулі нема ..
-
Я вчора з колегою на роботі розмовляв. Він фінансовий директор і підтвердив , що тут дуже багато людей живе не по доходам, абсолютно не вміють збирати гроші. І вчитися цьому не дуже хочуть. Все як і усюди в світі...
-
Сказав би я що вони показують..
-
Може вони карточку показують, водій може не пустити якщо не платять, і це знов напевно про той 18 автобус, на південних лініях всі платять
-
Ви вже знаєте скільки місто втрачає через "зайців", щоб це можна розподілити на чищення снігу?
-
Та чистять тут сніг і патрулі є. Білети за проїзд це не є дохід. Транспорт громадський субсидується по всьому світі
-
Привіт громадо Підкажіть будь ласка де можна придбати світшот з принтом на українську тематику? Наперед дякую
-
Та звідки мені знати . Я телепень ще той )
-
Тут люди не бояться жити в борг... і хати купляють дорожчі ніж варта, і у відпустки літають в кредит. Живуть зараз, бо борг віддавати пізніше;-) інакша психологія чим в українців
-
Сорі, а що заважає жити і збирати гроші? Навіщо обов'язково в борг жити? Тут досить платять щоб не треба було в борги залазити. Трішки фінансової грамотності і вже не треба в фудбанк ходити, або дитину без ланча в школу відправляти.
-
Тому що поки назбирати гроші на хату - то пройде дуже довго;-) крім того, як ви маєте хату (навіть в іпотеку) у вас є набагато вища ваша фінансова вартість. Так що по усім правилам фінансової грамотності в Манітобі останні років 50 завжди дуже виправдовувалось купувати хату як тільки маєте депозит і відповідну зарплату.
-
Причому тут пенсія, я на 3 тижні в Європі збираю 3 місяця. Нащо мені борг брати)))
-
Ви начебто про відпустки в кредит писали) про хату згоден, при такій вартості ренту ліпше мортадж взяти. Але з 20% даунпейменту вже немає страхування, тому збирати все таки треба.
-
Я в борг не живу, але наприклад вирішив, що краще подорожувати і витрачати на відпочинок буду зараз, а не накопичувати гроші на рахунку, щоб потім на якійсь пенсії витрачати. То ж людей, які беруть кредити на відпустки зрозуміти можу.
-
По відпустках- як правило ціни влітку нижчі на зимові відпустки. Тому дуже навіть вигідно взяти пакет на виплату, і виплачувати його помісячно до січня чи лютого. Якщо ви будете ці гроші накопичувати до січня, то заплатите вдвічі більше.
22 Jan 2023, 08:02
93632/233793
27 minutes ago