Українська Манітоба
-
мова не тільки про одяг. До 14 років діти не платять провінційний податок.
-
А ще, якщо у вас дитина величенька (ну наприклад синочок-лось в 12 рочків носить одяг вже чоловічого ХС розміру), то можна на касі казати «це дорослий одяг, але це для дитини - приберіть податок». І приберуть. Ну це теж всі знають, мабуть )
-
Там і є тільки один на всі дитячі речі
-
Якщо ви знаєте установу де маю такий податок заплатити- прошу мені сказати. Ви мене звинувачуєте у тому, чого немає
-
Ні , весь одяг Якщо наприклад дитині 14 років і їй потрібен одяг з дорослого відділу, то на касі коли купуєте кажете що це для дитини, і ви платите тільки один податок
-
Я про те, що на днях робив онлайн замовлення на дитячі речі, то був податок 🤔
-
Любий дитячий без податку. Якщо вам пасує по стилю- то звичайно;-)
-
А зараз вони вам тут понаписують що це все ваші українські хитрожопі манси
-
Та то ж сарказм. Мабуть )) Всі знають, що дитячі речі не обкладаються податком, це ж common knowledge хіба ні
-
Це стосується тільки спортивного одягу ?
-
А де б я його мала заплатити?
-
Якщо через сайт змінити хелс карт, заявку подавати на кожного окремо, чи тільки на головного, а по номеру підтягнеться?
-
За пиво вас у тюрму посадять або дитину відберуть
-
А пиво і побутову техніку тому лосю можна придбати так щоб без податків?
-
Зрозумів, думав що мова йде взагалі без податків 😉
-
Це зовсім різні податки, не плутайте
-
Я думала ви про податок на прибуток. Бо ми саме про sales податок на речі і говорили.
-
Ось це вже можна назвати лайфхаком, а не купівлю жіночої білизни 😂
-
#робота В компанію, де я працюю, потрібні працівники. Задачі: обробка деталей, збирання виробів з композитних матеріалів. Вимоги: базові навички роботи з електричним і пневматичним інструментом, здатність носити засоби індивідуального захисту. Зарплата на старт 17-20 доларів на годину. Графік роботи пн-пт, зміна 8 годин. Локація - Mission St. Подробиці в пп
-
Не знаю про що різне ви маєте на увазі. Діти до 14 років часто мають розмір с-л дорослий, і ніякої автоматичної знижки, як то є з товаром для немовлят, немає. Людина повинна зазначити, що цей товар вона купує для дитини менше 14 і попросити зняти податок. Інше діло, що цього майже ніхто не робить. Ну то українці розпочнуть традицію закупівлі в дитячих відділах)))
22 Jan 2023, 08:02
93684/239718
4 minutes ago