Українська Манітоба
-
Привіт. Шукаю поради 🙏 Хто подавався на Employment insurance? Цікавить як ці виплати поєднуються із парт тайм роботою. Робота сезонна, асфальт. Бос каже, що паралельно до EI можна працювати до 30 годин на 2 тижні. Але ніде не можу знайти цієї інфи у офіційних джерелах. Дякую!))
-
Знімають з самого початку, потім повернення буде
-
Натяжний(важко знайти) або пластик
-
Тільки одну заявку подаєте
-
Добрий день, хто знає роботодавців у Winnipeg та окрузі, які приймають на роботу по LMIA? Заздалегідь вдячний.
-
Вибачаюсь, але мені здається трохи неактуальне питання для цього чату в якому майже всі приїхали по CUAET і мають open work permit. Maple Leaf скорше за все має LMIA бо постійно набирає групами інтернаціональних робітників по closed work permit.
-
Це напевно самий ідеальний варіант, я так думаю і планую так робити після завершення контракту житла. Взяти щось що співставне з моїм платежем, ручки є щось покращу, щось зміню, підніму трошки вартість… поживемо, як відчую що потрібен будинок більше тоді вже буду думати. Бо в мене рент і так не маленький, ну мені так здається, за ці гроші можна взяти норм будинок
-
Та, звичайно. Як інвестицію і якщо не дуже дорогий будинок, то чому ж ні
-
Цієї інформації ніхто не знає. Якщо хтось і робить, то наймає тільки з-за кордону в основному. Дуже мало роботодавців взагалі хочуть займатися отриманням LMIA.
-
Не згоден, можна пожити і потім розглядати як інвестицію. Чим такий варіант не підходить? Подив рік-два, здав в рент і хай платять) звісно не для будинків на 500к, щось типу за 300, щоб платіж був нормальний який співставний з раптом
-
👍дякую
-
👍дякую
-
www.cnbc.com/2019/04/18/wealth-manager-buying-a-home-is-usually-a-terrible-investment.html
-
Який "податок на покупку"? Про що ви?
-
Ті що орендують, то купили вдвічі дешевше, то трохи лаг є, але напевно й вони підтягнуться, поживемо побачимо …
-
Та судячи з підрахунку вище навіть за 300 тис, то буде під 3 т платіж, якщо житло знімати можна за 1.8-2 то може ліпше найти дешеву оренду і ні клятий ні мʼятий, а то ще вище трьох треба його латати постійно і розтрати ну і 5 проц перші і податок за покупку … Цифри реальні треба бачити , звичайно, але на то виходить, що мінімум 1 т в мінусі сидіти ..
-
Якщо на 20, то $909 кожні два тижні
-
Всі на 20 беруть , може до пенсії тільки…
-
Щось там накидають і з банків і страховки, я не вникав.
-
Які «під 3тис»? Порахуйте в калькуляторі моргіджу. Під 5% на 25 років навіть з 0 першого внеска - буде по $804 кожні два тижні
22 Jan 2023, 08:02
93712/238717
about 3 hours ago