Українська Манітоба
-
Too easy Upd. Дякую за інфу
-
Ти правильно на початку побачив до чого це призведе. До величезного срачу. Зараз тебе будуть піджирати, хоча ти по суті ні в чому не винен. Якби я був айтішником, то поїхав би в Індію.
-
Тут немає жодного права на самозахист. Враховуючи те, що ми не місцеві в будь-якому випадку буде дуже складно довести свою правоту. Єдине що можна зробити для самозахисту це купити авто та не ходити ввечері по вулицях.
-
Думав шо це правда, навіть задумався над покупкою
-
Чого вибачатись і яка дезінфа?
-
;( Набрехали, розвели, напездюнькали. Вибачте за дизінфу
-
Не можна використовувати беар спрей.
-
Диванні війська вступають в бій Цейво, питав в Канадців на рахунок самозахисту, єдине що довідався це легально мати з собою перцевий балончик який можна купити в хант магазі, типу проти ведмедів. Якщо в когось є більше інфи щодо цього, то зрадістю почитаю
-
Зрозуміло.Ще раз дякую
-
інформація про різдвяний кошик забрана з сайту з 7 грудня.
-
Я Вам щиро дякую за відповідь.
-
все окей. це один з офіційних емейлів КУК Манітоба
-
А ти знаєш де я є?Я тут не розказую кому я б морди бив,а тиж герой тут розвів фігню якусь про безхатченків.Можеш бити тільки слабших ментально хворих людей?
-
Так, ти якого полу істота? Жінок також на фронт беруть чому ти тут? Чому ти не на фронті?
-
Шо тригерить?
-
Ви тут всі дуже круті мужики всі б безхатчекнкам морди б понабивали,чого ж ви в Канаді герої бійці?Чого не в Україні оркам по зубах не даєте?
-
В хілтоні залишилось багато вечерь, будуть там десь до 21. Кому потрібно - забирайте))
-
Пише Canadian Congress Manitoba Provincial Council.Але ж на самому сайті немає ніякої інформації.На сайті КУК, маю на увазі
-
Адекватна реакція коли ти бачиш правопорушеня яке ви описали це викликати поліцію,але аж ніяк не встрявати,бо сам особисто можеш зробити гірше в такій ситуації
-
Сам лист і форма.Але я не знаю чи можна надавати таку інформацію?На сайті ucc Manitoba нічого про це не має
22 Jan 2023, 08:02
9375/237901
about a minute ago