Українська Манітоба
-
Незрозуміло, навіщо ви дезінформуєте людей
-
Хто не закрив холодильника і тепер на вулиці дубак?😂
-
Незрозуміло, навіщо дезинфориуєте ви. Землевпорядник це не інженер. Як факультет пісень і плясок поплавського то не вища освіта. Реальність така - інженер проектувальник турбін з прогресса шліфує залізяки болгаркою перед зварюванням. Крапка. Нема про що говорити
-
Вітаємо, First! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Так, інженери-проектувальники-електрики, геодезисти, civil engineering тощо. Яка болгарка? Ви про що? Моя кума інженер-електрик у Вінніпезі. Проектує прокладання кабелів в океані та побудову електростанцій у Європі чи на півночі Манітобі. Зі свого вінніпежського офісу
-
Ви знаєте одну історія, я, наприклад, знаю десятки інших історій, коли українські інженери тут успішно сертифікувалися і роблять кар'єри. Причому відносино швидко, без ніяких 10 років.
-
В Канаду треба їхати або роботягам, або іт, тобто тим, хто тут може одразу працювати по професії.
-
Навіщо він сюди їхав?😂😂😂
-
Да да да... і маленьке звірятко загортає шоколад у фольгу. Ми це вже чули. Удачі👋
-
Тоді піду відкрию і сусідам за це скажу😂😂😂
-
фізика каже, що якщо працюючий холодильник буде із відкритими дверцятами,то температура у кімнаті буде збільшуватись 😅
-
100%)) Але людина гарна і саміронічна. Із цікавості переїхали. Причому каже - все ж було чудово. Нахєра ми в цю сраку поперлись
-
Налога служба Канади зайшла в чат
-
Ждуть виплату на дітей і повертатися? Це ж незаконно поїдати геть з Канади, але отримувати виплати на дітей.
-
Нехай прочитає вище історії успішного успіху і далі шліфує😂
-
Бля) ця людина проклинає кожен день тут. Ждуть виплату на дітей, і будуть повертатись.
-
Це моя робота )
-
я теж таких знаю, а ще знаю тих хто з Украіни поіхав в Ізраіль. у кожного своі мотиви
-
У вас меншовартісне мислення. Той, хто так думає, нічого не досягне у новій країні.
-
Знаю деяких чоловіків що поїхали з вінніпегу додому в Україну 😁
22 Jan 2023, 08:02
93943/235210
about an hour ago