Українська Манітоба
-
Бля) ця людина проклинає кожен день тут. Ждуть виплату на дітей, і будуть повертатись.
-
Це моя робота )
-
я теж таких знаю, а ще знаю тих хто з Украіни поіхав в Ізраіль. у кожного своі мотиви
-
У вас меншовартісне мислення. Той, хто так думає, нічого не досягне у новій країні.
-
Знаю деяких чоловіків що поїхали з вінніпегу додому в Україну 😁
-
Хто хоче шукає можливості, хто не хоче - шукає причину
-
та ні, проосто щоб в них запитали) до Вас ніяких питань... Просто виглядає максимально дивно.
-
Сказав ,як відрізав 👍
-
Немає некорисної роботи. Буває робота від якою ви не отримуєте користь, її отримує хтось інший 😁
-
Це я маю на це питання відповісти? Я не знаю
-
Так а навіщо тоді випалти? зібрались то пора додомку і без виплат... комусь вони більш потрібніші..
-
Добра мабуть робота дуже корисна
-
Лол! Думаєте, я це вигадав? )))
-
Треба було їхати в США 😁
-
А де цей гайд можна знайти?
-
Роботягам тут норм
-
Так, це нормально. Є гайд по цінах у провінції. Більшість дантистів мають приблизно ціни відповідно до того гайду.
-
блін, як дивно..я теж знаю таких людей. кожен думає по своєму та обирає для себе те що йому потрібно. Я поки звісно не стикався зі стоматологами, але точно не піду до нелегалів...співвідношення ціни до зп тут доволі не погане. Ну чи мені так здається. Тут якщо працювати ти будеш мати все що тобі потрібно і хочется.
-
Можна питання про дантистів, спробував знайти ціни на сайтах, і не знайшов нічого. Це така практика тут?
-
Ну аргументів у вас рівно нуль.
22 Jan 2023, 08:02
93958/235270
17 minutes ago