Українська Манітоба
-
Ітак, дороги нетслизькі але полос не видно під снігом і деякі фігуранти на дорозі без світла їдуть) можна їхати !
-
А вам яке діло?
-
А я знаю тих, хто поїхав до Ізраїлю, а потім повернувся до України. Також знаю людей, які за 22 роки життя в США так і не змогли вивчити мову, досі лікують зуби у нелегальних дантистів, бо у 2 рази дешевше, і живуть в одній кімнаті, але зате у NYC. Весь час їм США погані.
-
Так, чому ви в Канаді тоді?
-
З сотні інженерів 1 стане інженером тут в Канаді завдяки везінню та кумовству. Інші будуть шліфувати після зварювання. Немає сенсу розповідати за той 1% хто пробився, це нікому не цікаво
-
Та ні чоловіче. Це у вас меньшовартісне мислення. Є дуже багато країн для досягнень і Канада серед них в теперішньому стані далеко не номер 1
-
Кайф ранкові срачі, і кава
-
впевнені?
-
це просто знайомі купили саме сейфті
-
Мінімум, там працюють ті, хто вчився на двійки
-
ні ні, ви чого..я купив у діллера нормально машину на заводськиій гарантіі і це сейті чекав більше тижня, поки все поміняють і тд
-
а Вам здається що робота руками не потребує мізків? то не спеціаліст а підсобник в найкращому випадку
-
Поліція Вінніпегу зайшла в чат
-
В сенсі? Ви купили сейфті без огляду авто? Ви в курсі, що таке авто, фактично, не застраховане. Ви платите гроші, а виплати не буде, бо авто не пройшло safety і страхова те може довести
-
Це все роботяга джоб, робота руками взагалі не цікава сфера для тих, в кого є голова для роботи, а руки для хоббі.
-
та хто зна, хто зна, я думав що і сафеті не купиш, а вийшло що за 200 можна без проблем
-
Так а чого на мінімальну. Я особисто прийшов одразу на 23 з деякими плюшками типу подарованого інструменту, трансферу на роботу прям з дому і т.д.
-
В Канаді, тим більше у Манітобі, навряд чи є нелегальні дантисти ))
-
та не тільки роботягам, я знаю не одного хто почав роботягой а зараз просто керує та заробляють досить не погано і так все і починається (так я думаю). Що кожен керівник повинен знати та вміти виконати любий процесс в своій компаніі.
-
Ну хз,на мінімальну зп тут все не купиш😐
22 Jan 2023, 08:02
93979/235945
16 minutes ago