Українська Манітоба
-
Погоджуюсь, але у діалозі народжується істина, мене дуже цікавить думка оточуючих з цього приводу і відношення в цілому. Хто зна може я через 5 років прем‘єром стану.
-
Я не дуже спец, взяв у Canadian Tire такий, в цілому сподобався. www.canadiantire.ca/en/pdp/raleigh-attack-dual-suspension-mountain-bike-0711964p.html?loc=plp Щодо гуми не в курсі
-
Бачив велосипед нормальний, але його ціна виявилась 3800 евро. Доречі, хтось бачив шиповану гуму на велосипед?
-
Мені спочатку треба буде відновити українське водійське посвідчення 😁
-
Не дуже розумію. Якщо щось не влаштовує у якійсь країні, можна завжди вибрати щось інше. Ніхто ж силою нікого не тримає тут. Критика в інтернеті ні до чого не приведе. Замість того, можна піти та волонтерити до фудбанку або до комюніті центру чи шелтеру і допомагати тим, хто цього потребує. Є ідеї, як подолати проблему - контактуйте з сity counselor і впроваджуйте свою програму. Велосипеди крадуть і в Україні, і в ЄС, і будь-де.
-
Так так, референс намбер надали, круто. Мені легше стало) (сарказм)
-
Тому назад до України де іде війна повертаєтесь )?
-
Так так, на приклады бомжів і моїх велосипедів я це зрозумів.
-
Вінніпег не має поганих районів
-
мається на увазі не на досиавку їжі.
-
Підкажіть будьласка ноки по яких можно податися у Манітобі на підтримку провінції. Чи там тільки вимоги до компанії? Якщо влаштуватись на доставку, можна буде податись на перманент резідент?