Українська Манітоба
-
Чому троль? Я живих зустрічав людей з такою позицією
-
Нік такий, одне з втілень троля(лів)
-
Якшо раді пр найдіть друга, продружіть 1 рік і буде те саме як і робота 6 місяців(бали за зв'язок з манітобою)
-
Я і мінімальній зарплатні буду рада. Хочу знайти не дуже важку роботу та протриматися на ній пів року. Та навіть з парт тайм думаю почати. Щоб з чогось почати
-
А на вулиці гарно, все біленьке та сонячне таке )) А я думала що ще цими вихідними встигну мульчу покласти на клумби аххаха Корисно іноді на прогноз погоди дивитись. Але тепер на 6 місяців ніякого головного болю про бурʼяни 🥰 Кожного листопаду я цьому дуже радію, і така «та ну їх нахєр, ті квіточки, задовбалась», а потім кожного квітня «та коли ж воно нарешті все проростати почне, я б така що б вже покопирсалась в землі 😂
-
Liliia
-
Добрий день. Хто може порекомендувати ортодонта? І чи є тут хтось хто робив ортодонтичні капи?
-
Все тут є, не обов'язково витрачати багато. Купа місць де купляючи мембершіп маєш фантастичну економію.
-
Щє перед концертами буває , що люди не можуть відвідати, то перепродають квитки в 2 рази дешевше
-
І дешеве хобі читати книжки. Тут купа вуличних бібліотек...
-
Зараз скажуть що понти
-
Так знаю що не пройду, тому і цікавлюсь чи коштує це того
-
По моєму авто було ДТП, заміна з фарбою бампер, крило переднє і фара 4600. Сейфті з дирками в кузові не пройдете
-
Ціна авто нижче ринку від такой самий моделі з гуд боді кондішенс десь на 50% тому і думаю. Трохи проїхався начебто двигун та коробка норм, салон теж+ - дає зимну резину та літню з дисками на кожну
-
Авто 2.4 їзжу робота-дім-парк-зоопарк-магаз. Бензин 120 в місяць, а страхування 186.
-
Нічого собі, а як знаєте про пороги? Пошкоджень не видно на порогах на цих фото
-
Це дуже поганий варіант.кузовні роботи дорогі
-
Які приблизні ціни ремонту?
-
Порогам жопа, не купуйте
-
Всім привіт, хотів порадитись, які є ризики купівлі автівки з такими пошкодженнями? Немає сейфті тому треба буде самому робити
22 Jan 2023, 08:02
94133/234108
2 minutes ago