Українська Манітоба
-
Добридень всім! Хто шо скаже про райони Charleswood, Westwood, Westdale, Assiniboine Park? Чи все ОК з безпекою? Чи є добрі школи?
-
Інфляція та війни грядуть по всьому світові («запамʼятайте цей твіт» (ТМ) лол), це так, але як раз ви все вірно робите, що не профукуєте баблішко. Чим швидше зможете вкласти його в нерухомість та інші ліквідні речі - тим краще перезимуєте майбутній економічний шторм. Сеанс Нострадамуса закінчено ))
-
Ну добре давайте про погоду;) Цього року щось раненько зима почалась;) Того року на Halloween 🎃 було так тепленько 🌞 Я теж не встигла квіти прибрати 🫣
-
Можливо ви праві і треба дійсно тратити такі суми на життя . ( інакше це не життя). Такий підхід використовує багато хто з мого оточення. Я ж людина ,яка панічно боїться злиденної старості , перш за все думаю про заощадження. А потім уже про «кайфанути вже і зараз» . І ше раз … можливо ви праві і всі мої плани про накопичення- повна фігня , бо станеться війна , інфляція чи ще щось ..і треба жити сьогоднішнім днем.
-
Чи варто робити клубні картки для Safeway та Shoppers? Вже зрозуміла, що для Costco мені не варто робити (немає машини і великої комори). Я поки що зробила картку Femily member в Ikea. Подобається. Безкоштовно кава та чай, іноді знижки на товари. Зробила також картку для Marshall's and Winners але поки що вигід з неї не бачу.
-
-
Ви ніколи вигоди не побачите відразу
-
Людина спокійно може працювати на 2-3 роботах 1-2 роки.