Українська Манітоба
-
Скільки беруть % за цю звичайну перестановку ?
-
Людина спокійно може працювати на 2-3 роботах 1-2 роки.
-
Safeway це картка Scene, вона також приймається у Sobeys. Дуже варта- картка безкоштовна, а points для оплати набігають дуже швидко. Shoppers - та сама клубна картка що у Superstore, окремої робити не потрібно
-
На відкритті PC Money ще й заробити можна 😎
-
Ці безкоштовні кава та чай без купівлі чогось ?
-
На неї що можна купувати квітки до кіно свніплекс
-
Таких повно, але в іншому чаті
-
Доброго дня, хто вже подавався до MPNP, які документи перекладали до подачі документів?
-
Всим гарного дня, підкажіть будь-ласка як зараз відбуваються виплати по приїзду до Канади, треба подавати заявку на грошову допомогу туди де й раніше?
-
Саме так. Без купівлі чогось. Безкоштовно наливають тільки в Икеа кафе на другому поверсі. Треба показати кассиру в кафе штрих код Femily картки (вона дігітальна), робиться на сайті Ікеа безкоштовно, не прив'язана до кредитки.
-
Картка вже давно є, просто в інших країнах хотіли підтвердження якоїсь купівлі в тому кафе/ресторані, тому тут не перевіряли
-
Якщо не більше. Відмовився від цієї пропозиції.
-
Це від $1000 дол буде коштувати тут виправити. Скоріше в районі 2к
-
Можливо комусь потрібний зволожувач повітря. працює чудово . Ціна 25$
-
Я вже назбирав 50$ в собейс/сейфвей 😅😅😅 Але це не основний магазин )
-
Привіт. В мене є 3 квитки на сьогодні на 18:30 в Зоопарк на Хеллоуін, в сина температура піднялась, то ми залишаємося вдома, можливо хтось хоче піти, то скину квитки на пошту…
-
При купівлі електроніки онлайн у Costco був використаний промокод. Скажіть будь ласка, якщо товар повертається у магазин, що з промокодом, чи є можливість скористатися повторно ?
-
Доброго дня. Яка вартість?
-
15$
-
Я перший рік починав з 14.25/годину, коли приїхали до Манітоби. Один працюючий, поки дружина вчилась в коледжі фултайм. Малий в школі і дейкер. А по вечорах я ходив до університету. Ви не знаєте моєї ситуації, а тому ваші здогадки тільки здогадки.
22 Jan 2023, 08:02
94181/231604
about 3 hours ago