Українська Манітоба
-
От власне. Рибалка на місяць - це 2-4 коробки наживки по $5-6. Ну і кілька десятків доларів на бензин. Звідки люди $400/міс на рибалку та одяг рахують незрозуміло )))
-
Ми приїхали сюди теж без англійської, без коштів..батько працював за 13$, ми з братом за 7.50$. Мені дали 5% кредит на навчання від банку, батьки не взмозі були допомогти… ми працювали на 2-3 роботах, було важко але добилися свого. Не слухайте людей, Пане Дмитро - це лиш заздрість
-
Ой, чекайте, я коли брала безкоштовно каву тут в Ікеа Вінніпезі, то ще і булочку купляла. Але начебто в умовах немає вимоги щось купити
-
Пробачте, вже їх забрали.
-
Якщо за місяць зловити 13 кг філе лосося можна в 400$ вкластися
-
Доброго дня . Підкажіть будь ласка , хто знає напевно . Чи це правда, що до березня 2024 можна податись на отримання нового Work Permit ще на три роки ? Чи мається на увазі , що можно лише попросити додати кілька місяців , якщо перший Work Permit маю менше ніж на 3 роки через те, що швидше закінчується закордонний паспорт ? Дякую!
-
Це буде на розсуд імміграційного офіцера. Однак, ви можете податись на продовження до 31 березня 2024 року
-
Однак, є такі форельки
-
У Манітобі нема лосося.
-
Ну не на початок це точно. Років 3-4 після
-
а то т7и в Cabelas не був. Там же все хочеться купити
-
А як поїдете на північ трохи, то зможете зловити Arctic char у Churchill river
-
не варто викидати ті 3 роки з життя. Треба робити собі винагороду, хоча б малу щоб було зрозуміло заради чого те все.
-
Дякую
-
Убер
-
Доброго дня, Підскажіть будь ласка найдешевше таксі яке є в Вінніпезі
-
Та я був купу разів, але на звичайну рибалку навіть там ну максимум $100 на рік
-
Ви подавайте, а вони самі вирішать. Звичайно, бачу людям на 3 роки давали. Але то, напевно, в ім чат
-
Я для панів вище пишу, які відгукувалися на цей пост. Для чого конкретно на особистості переводити це питання. Вчора поговорили, що нормальна хата 5-6 тис в кредит, важкувато зібрати кошти такі. Добре хто в Україні має будинок чи квартиру продати і таке інше, бо тут не всі можуть доробитися. Добре тим , що раніше тут були та житло купували ( навіть якщо їм не дуже добре було)))Та і все , чого каждий хоче розказати , особливо, люди що тут давно , що все прекрасно. Когось ображає, що пан first та інші говорять гірку правду, так тоді треба на всіх ображатися, лише лінивий не пише і не читає в газетах про проблеми, які є, медицина, житло , високий ціна життя, безпека в даунтаунах. Я можу Вам 1000 статей канадських привести з тими самими аргументами, що first каже. Біжіть, та з ними сперечайтеся. Ми правда не винні, що такі проблеми. Це вже тисячу раз адміни і люди , які до них дотичні, насильно стараються закрити комусь рот, перейти на якісь особисті історії , обвинути в брехні, нитті , заздрості і т д Створили групу, майте повагу до людей, ліпше в жарт переведіть і т д. А головне, що всі талановиті і розумні, це явно видно, але як доходить до софт скілс, то в східноєвропейців біда якась. Єдина правильна точка зору це моя. Прекрасно всіх розумію, бо сам такий))) встряю в усі суперечки 😄 але воюю з собою , поки не зовсім виходить))))
-
Ага, в земляночці , хай поживе 🤣🤣🤣
22 Jan 2023, 08:02
94204/230308
6 minutes ago