Українська Манітоба
-
Якщо за місяць зловити 13 кг філе лосося можна в 400$ вкластися
-
Доброго дня . Підкажіть будь ласка , хто знає напевно . Чи це правда, що до березня 2024 можна податись на отримання нового Work Permit ще на три роки ? Чи мається на увазі , що можно лише попросити додати кілька місяців , якщо перший Work Permit маю менше ніж на 3 роки через те, що швидше закінчується закордонний паспорт ? Дякую!
-
Це буде на розсуд імміграційного офіцера. Однак, ви можете податись на продовження до 31 березня 2024 року
-
Однак, є такі форельки
-
У Манітобі нема лосося.
-
Ну не на початок це точно. Років 3-4 після
-
а то т7и в Cabelas не був. Там же все хочеться купити
-
А як поїдете на північ трохи, то зможете зловити Arctic char у Churchill river
-
не варто викидати ті 3 роки з життя. Треба робити собі винагороду, хоча б малу щоб було зрозуміло заради чого те все.
-
Дякую
-
Убер
-
Доброго дня, Підскажіть будь ласка найдешевше таксі яке є в Вінніпезі
-
Та я був купу разів, але на звичайну рибалку навіть там ну максимум $100 на рік
-
Ви подавайте, а вони самі вирішать. Звичайно, бачу людям на 3 роки давали. Але то, напевно, в ім чат
-
Я для панів вище пишу, які відгукувалися на цей пост. Для чого конкретно на особистості переводити це питання. Вчора поговорили, що нормальна хата 5-6 тис в кредит, важкувато зібрати кошти такі. Добре хто в Україні має будинок чи квартиру продати і таке інше, бо тут не всі можуть доробитися. Добре тим , що раніше тут були та житло купували ( навіть якщо їм не дуже добре було)))Та і все , чого каждий хоче розказати , особливо, люди що тут давно , що все прекрасно. Когось ображає, що пан first та інші говорять гірку правду, так тоді треба на всіх ображатися, лише лінивий не пише і не читає в газетах про проблеми, які є, медицина, житло , високий ціна життя, безпека в даунтаунах. Я можу Вам 1000 статей канадських привести з тими самими аргументами, що first каже. Біжіть, та з ними сперечайтеся. Ми правда не винні, що такі проблеми. Це вже тисячу раз адміни і люди , які до них дотичні, насильно стараються закрити комусь рот, перейти на якісь особисті історії , обвинути в брехні, нитті , заздрості і т д Створили групу, майте повагу до людей, ліпше в жарт переведіть і т д. А головне, що всі талановиті і розумні, це явно видно, але як доходить до софт скілс, то в східноєвропейців біда якась. Єдина правильна точка зору це моя. Прекрасно всіх розумію, бо сам такий))) встряю в усі суперечки 😄 але воюю з собою , поки не зовсім виходить))))
-
Ага, в земляночці , хай поживе 🤣🤣🤣
-
Так, вчора поговорили що нормальна хата так може коштувати. При 35 тис здається даун була калькуляція. Житло за півмільойна. Може треба даун зробити більший? Купуючи таке житло має бути співставний дохід. Якщо такі витрати здаються великими то схоже що хтось намагається перескочити відразу декілька сходинок.
-
Так люди й питають про дохід , щоби свіжий будинок в Вінніпег купити ( всі зійшлися що це 500тис), де такий брати, чи вони винуваті що за 20 років не можна по їх зарплатах будинок взяти свіжий без вкладень Та про це вся Канада питає, що вони винні?
-
щось нормальне брати треба коли дохід ок. Коли грошей мало то треба брати(треба?) те на що вистачає. Стане більше завжди можна зробити апгрейд.
-
ну коли дохід достатній для такого левелу то з якого переляку воно має бути достатнім для житла в 500-700К?
22 Jan 2023, 08:02
94208/230460
4 minutes ago