Я для панів вище пишу, які відгукувалися на цей пост. Для чого конкретно на особистості переводити це питання. Вчора поговорили, що нормальна хата 5-6 тис в кредит, важкувато зібрати кошти такі. Добре хто в Україні має будинок чи квартиру продати і таке інше, бо тут не всі можуть доробитися. Добре тим , що раніше тут були та житло купували ( навіть якщо їм не дуже добре було)))Та і все , чого каждий хоче розказати , особливо, люди що тут давно , що все прекрасно. Когось ображає, що пан first та інші говорять гірку правду, так тоді треба на всіх ображатися, лише лінивий не пише і не читає в газетах про проблеми, які є, медицина, житло , високий ціна життя, безпека в даунтаунах. Я можу Вам 1000 статей канадських привести з тими самими аргументами, що first каже. Біжіть, та з ними сперечайтеся. Ми правда не винні, що такі проблеми. Це вже тисячу раз адміни і люди , які до них дотичні, насильно стараються закрити комусь рот, перейти на якісь особисті історії , обвинути в брехні, нитті , заздрості і т д
Створили групу, майте повагу до людей, ліпше в жарт переведіть і т д. А головне, що всі талановиті і розумні, це явно видно, але як доходить до софт скілс, то в східноєвропейців біда якась. Єдина правильна точка зору це моя. Прекрасно всіх розумію, бо сам такий))) встряю в усі суперечки 😄 але воюю з собою , поки не зовсім виходить))))