Українська Манітоба
-
ну так, вони мають конкурувати ті орендарі з мільйонерами на одному й тому самому ринку купуючи будинок.
-
Напишіть їм в рекомендацію і поясніть що нічого вони не розуміють і все чудово, для чого такі статті пишуть…
-
або ті люди мають працювати на вискооплачуваний роботі або треба зменшити апетити стосовно будинку. Он звичайні апартаменти коштують щось близько 250. Наче норм щодо доступності. Чи всі з межигіря приїхали і керували відділеннями гуглу і не розуміють чому при переїзді вони не можуть купити будинок за $500,000 ?
-
beta.ctvnews.ca/national/canada/2023/6/21/1_6451229.amp.html
-
і є гівно яке збудували пару років тому
-
є дуже гарні хати 1920х
-
Я пас інвестувати в такі хати 1920, на паркані посиджу
-
якщо б журналісти спочатку почитали про ціноутворення то вони б не сильно дивувалися чому в Ванкувері житло стало не affordable для тих хто просто працює на зарплату. В місті де друга мова мандарин з їх кешем скрізь
-
Коротше, буде ще гірше, по ходу
-
думаю що як тільки рейт піде трошки вниз то прайс попхне вгору
-
То що за вища математика? 🤯
-
open.lib.umn.edu/principleseconomics/chapter/3-3-demand-supply-and-equilibrium/
-
Я дуже вибачаюся, тут написано, що ще можуть))) в Вінніпегу))) Йдемо купувати поки ще не подорожчало
-
Доречі більше російської чути мови в магазинах ніж української 🤔
-
These are the 14 cities in Canada where renters in that city can afford to buy a starter home, according to Point2Homes: 1- Edmonton 2- St. John's 3- Regina 4- Saguenay, Que. 5- Trois-Rivières, Que. 6- Quebec City 7- Lévis, Que. 8- Winnipeg 9- Saskatoon, Sask. 10- Gatineau, Que. 11- Calgary 12- Sherbrook, Que. 13- Terrebonne, Que. 14- Laval, Que.
-
Та ладно Вам, це ж не вища математика, тут заробив і купив, не вистачило не купив.
-
Я не знаю, яка мета у людей, які навмисно перебільшують мінуси Канади. Може, завдання виконують, аби люди не їхали сюди або їхали назад )))
-
Дякую, що на грані сказали. Раніше би було просто фейки, поправились. Дякую.
-
то більше маніпуляція ніж фейки:))
-
youtu.be/8Mhlhw-nY34?si=lJVAdAbxnrlURPlL
22 Jan 2023, 08:02
94231/230308
3 minutes ago