Українська Манітоба
-
Я звик почуватись комфортно. У мене була одежа на всі випадки життя і я дуже не люблю холод. Але у мене розраховано максимум на мінус 30, а то і 25.
-
зрозумів, дякую всім за відповідь)
-
Я жартую, не так вже й холодно було минулої зими. Я в звичайному одязі виходив, в крайньому випадку декілька слоів одягу. Бажано ще авто)))
-
Добрий вечір усім,мабуть хтось займається якимось єдиноборствами і може порекомендувати хороший зал,заздалегідь вдячний🤝🏼
-
Можливо дітки Ваші ходять на дзюдо?! Напишіть у приватні! Дякую.
-
Доброго вечора Підкажіть будьласочки Як отримати довідку о несудимість з Угорщини ? Дуже дякую за відповідь
-
Краще з ворк пермітом, бо Ви повинні вказати ціль візиту, а це для вас праця, бо ворк перміт у вас є, і не маючи оригіналу при поверненні в Канаду ви потрапите в імміграційну чергу - це мій особистий досвід при поверненні в Канаду двічі цього року 🤷♀
-
ОБОВЯЗКОВО показуєте перміт при вїзді до Канади, якщо ви виїхали перед тим у статусі worker
-
Дякую за відповідь!
-
Всім привіт, думаю багато кому буде корисно. У додатку Temu (щось типу Аліекспрес) зараз йде акція і можна безкоштовно отримати всякі товари. Для того, щоб взяти участь в акції, потрібно в поле пошуку товарів ввести 51261382
-
Ви вже назбирали 400 коїнов и отримали щось від них безкоштовно? Про цей тему я тут вже разів тритисячі писав , це Танталови муки а не безкоштовні речі
-
Та в мене не 400 коінів, а щось інше було
-
Ну як прийде що в ми отримали «безкоштовно» , тоді дайте знати . Доречі , скільки людей ви на це підсадили щоб зібрати 400 коінов?
-
Та я ж срін прикріпила, отримала
-
У вас дуже не погана українська , для китайського агента 😂
-
Запрошувати нікого не треба , тільки скинути код , це ж був ваш особистий код . А не суперакція
-
Є ще 10 за 3
-
І нікого запрошувати не потрібно
-
Моїй подрузі випало не безкоштовно, а 8 товарів, за 2 заплатити
-
Там просто декілька варіантів
22 Jan 2023, 08:02
94508/231970
3 minutes ago