Українська Манітоба
-
Спокійно, давайте поважати один одного. Софт скілс. 😉 Без Пана Веса пр не буде, скільки порад він дав тут. Сказав, що соромно, значить соромно. Мені тоже, буває попадаються нахалюги вищої марки, тоді теж соромно. Одне діло тут потріщати в групі, а інше публічно, на тебе дивляться, як на українця в першу чергу, тому треба не порушувати. Я перед касою на всякий випадок теж кишені перевіряю , може хтось підкинув))) або ліва рука не зрозуміла, що права загребла в кишеню😂😂😂
-
Коін вже разбиіається на дійсних 100 купонів - це скільки коштує один раз крутанути коло фортуни 🤣 а коли крутиш само коло , то там магічним чином заявляється «0» коінів. Тобто можно запросити 100 людей (за кожну людину один купон) и крутанути коло, там ж всього один коін треба ! Але бац! На барабані сектор «ЛОХ» 🤣 Доречі на колі не показую що існує опція «0» поки не почнеш його крутити 😂
-
Напевне призи за рефералку
-
Ну ось наприклад для мене новий прикол, що зʼявляється сектор ЛОХ тільки під час крутіння кола, це щось нове . Типу ти дивишся на коло і гіпнотизуєш потрібну тобі цифру , на мойому скріні це 1!!!коін , якого не вистачає. Їх там цілих два варіанта . Ти думаєш що все , воно того варте , щоб знову за**ати всіх друзів та родичів . Але коли вже крутиш коло- херак , а замість одиночек- нулі 😂