Українська Манітоба
-
О, це дуже актуальна тема) Я рятуюсь The Ordinary, недаремно ж його в Канаді придумали (сквалан обовʼязково, ресвератрол з феруловою кислотою, емульсія з вітаміном С 23%), креми в цьому кліматі добре працюють La Rochе-Posey, Elizabeth Arden (до речі, в Costco Arden можна купити за 50 доларів дві великі баночки при ціні в 85 доларів за одну в Shoppers). Це обличчя. Для всього іншого поза конкуренцією Aveeno, ну або ж емоленти знову-таки від La Roche. Для волосся - Shea Mousture кондиціонер (конкретно блакитний), просто не уявляю, що б я без нього тут робила, довелося б налисо, мабуть) B-100 Complex непоганий у Natures Bounty. Вітамін Д бажано все-таки здати перед прийом, щоб не передозувати. Омега та коензим сильно допомагають теж (я приймаю від Life, вони найдешевші реально, але ефект за тиждень бачиш), цинк+селен+вітамін Е. Я також використовую SPF 50 навіть взимку, без варіантів, сонце тут абсолютно безжальне цілорічно і це відчувається, SPF тільки La Roche, особисто у мене нічого більше не працює. Ну якось так, підібрати це все відповідно до нових умов взяло дуже багато часу і уваги)
-
У мене такий же але в нього ще можна ефірні олії наливати прямо в базу. Вже третій сезон працює. Після кількох інших моделей ця поки що служить найдовше.
-
Я замовляю The Ordinary тільки в Sephora, там ціни як на офіційному сайті, а доставка набагато швидша, правда, не весь асортимент є, але цей перелік в наявності завжди, Amazon відносно конкретно цього бренду якийсь ненормальний, ціни просто з ліхтаря. Вітаміни та інші саплементс і La Roche я беру в Shoppers, там часто є акції і вони доволі суттєві, можна наперед брати, якщо знаєш, що тобі треба. Aveeno в Costco.
-
А це краще, що я пробувала. Дивіться який склад, самі масла. І найдивніше те, що це продається в Dollar Tree за 1.50)) тільки треба уважно дивитись на дату, щоб не втрапити на прострочки. І ще хороший бальзам є у Uriage, але він якийсь ту мач гліцериновий і коштує 12 доларів)
-
Благодійна організація Christmas Cheer Board, або Різдвяний Кошик дає можливість мешканцям Вінніпегу отримати кошик продуктових наборів до Різдва. Реєструйтесь телефоном 204-989-5683, якщо ваша сім'я має низькі доходи. Ви повинні надати тільки інформацію про свою медичну картку, Manitoba Health Card, де зареєстрована ваша сім'я. Телефонувати можна з 9 ранку до 4 вечора. Деколи потрібно почекати на телефоні. Забрати свій кошик продуктів можна буде з 5-го грудня тут 100-1821 Wellington Ave, Winnipeg, MB R3H 0G4www.christmascheerboard.ca/how-to-apply Дайте знати знайомим, які потребують допомоги. Щороку Christmas Cheer Board надає допомогу десяткам тисяч вінніпежців. #канада #манітоба #вінніпег #різдво #christmas #canada #manitoba #winnipeg
-
Доброго дня ! Працюю в найбільшій телекомунікаційній компанії Канади ROGERS як sales representative, а також керую громадською організацією "Характерник" у м.Київ, яка надає допомогу ЗСУ, лікарням та малозабезпеченим сім'ям на території України. Одже кому потрібні найкращі умови для підключення домашнього інтернету, телебачення, мобільного зв'язку чи консультація для розірвання контракту з наявним провайдером в межах Канади надсилайте питання в особисті повідомлення. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram. З вас - підключення, з нас - донат 5 $. Звіти на сторінках: Instagram Facebook
-
Нормальний це як?