Українська Манітоба
-
а навіщо вони вам з таким дохідом?
-
Хочу приблизно порахувати чи можемо ми дозволити собі кота в Канаді 🤣
-
А в кого тут є кіт? Скільки приблизно грошей ви на нього витрачаєте на місяць? Корм, візит до лікаря, може якісь ще неочевидні fees?
-
Кліматичні не залежать від доходу, залежать від територіі де живете. Повертати не потрібно
-
а як їх подати? яка процедура та вимоги
-
youtu.be/qWEQNiKfjkI
-
Зверніться до бухгалтера
-
Ви швидше знайдете у marketplace об'яву. Там і дешевше буде і без черги. Так робив в минулому році, все гуд. Свап колеса з диску на диск з балансуванням 25$.
-
Привіт Всередньому 100$ на місяць ми витрачаємо.
-
От, я лінканула мій оригінальний пост про коп і додала апдейт
-
UPD: годую аканою, це десь 100$ на місяць, страхування 25$ на місяць, ветерінарка вийшла як раз в районі 200$. І у нас модний сіліконовий котячий песок - десь ще 40 баксів на місяць.
-
скільки був найдовший страйк в Канаді?
-
Ну ці будуть десь до літа 100 відсотків . Вони отримують виплати 😅 все ок .
-
Я вже вчора поміняла) хлопчик в післяробочий час взяв)) але виявляється контактів дійсно багато
-
Привіт я рік вже користуюсь вінпасом та в нього закінчується термін Чи можу я його подовжити ?
-
Хепі Хеловін 🎃😁
-
@q5yihz, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Майже всю мою поличку перерахували, це напевно канадійське повітря таке) а ще у мене щоденно ібупрофен і від алергіі)
-
Вітаю друзі, підкажіть будь ласка, терміново потрібний окуліст, як по швидкій можна до нього попасти?
-
Так. 🔗: winnpass.winnipeg.ca
22 Jan 2023, 08:02
94737/237707
19 minutes ago