Українська Манітоба
-
Привіт я рік вже користуюсь вінпасом та в нього закінчується термін Чи можу я його подовжити ?
-
Хепі Хеловін 🎃😁
-
@q5yihz, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Майже всю мою поличку перерахували, це напевно канадійське повітря таке) а ще у мене щоденно ібупрофен і від алергіі)
-
Вітаю друзі, підкажіть будь ласка, терміново потрібний окуліст, як по швидкій можна до нього попасти?
-
Так. 🔗: winnpass.winnipeg.ca
-
Нажаль, по швидкій ніяк. Починають з офтальмологів в оптіках. Якщо щось більш складне, то думаю там скажуть що далі робити. Нажаль, за ці консультації треба платити. Або можна спробувати сімейного лікаря або клініку
-
У мене є посвідчення . Я впевнений, що вони отримають виплати і не працюють повний робочий день . Вони отримують стільки ,скільки це має по закону . Якщо у вас є більше детальна інформація -то поділиться . В любому випадку страйкувати від 3-9 місяців - це дороге задоволення. Якщо вони на це йдуть . То у них є кошти .
-
Дякую за відповідь, а що у місті Вінніпезі немає лікарні чи центру офтальмології?
-
Якщо вам пофіг на проблеми працівників мпі, так як ви не знаєте скільки працівники отримують під час страйку і за що, то чому їм немає бути пофіг до ваших проблем?
-
misericordia.mb.ca/programs/acute-care/eye-care/
-
Як тоді їм допомогти? Бо я чую кожен день трешові історії від дружини ,про цих бідолашних ,які без посвідчення в повній …. Як можно повпливати на це ?
-
Щиро дякую!
-
Під час страйку виплати бере на себе профспілка. Роботодавець не платить ні копійки працівникам, які страйкують. Виплати від профспілки дуже малі. Люди не йдуть на страйк просто так. Це вже, фактично, the last resort. Strike pay can be quite low compared to your regular pay with some unions paying between $200-$300 per week. For those at home counting, that’s just $800 - $1200 per month. refreshfinancial.ca/blog/financial-news-and-advice/happens-pay-workplace-goes-on-strike/
-
Це дуже сумно . Там сотні людей страждають + MPI . 😢
-
Тут тільки арбітраж може помогти, якщо немає згоди і працівники не приймають умови. Один із шляхів також є демонополізація автострахування в Манітобі і перехід до приватних страхових компаній. Однак, в цьому випадку вартість страхування зросте.
-
Вітаємо, Iulia Skorsak! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаємо, Rozella 🥀! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ну є новий уряд. Може, щось придумають.
-
Не думаю що демонополізація відбудеться. Уся надія на арбітраж. 3-4% річних підвищення заробітної плати - не так уже багато
22 Jan 2023, 08:02
94751/236899
4 minutes ago