Українська Манітоба
-
будь-який mpi
-
Друзі, а де а в Вінніпезі міняють водійські права?
-
Що скажете про кінотеатр скотіа, біля полопарку? Збираюсь на аватар сходити))
-
Благими намірами знаєте куда дорога вистелена?
-
сьогодні на святі миколая сталась прикра ситуація , ми з сім'єю присіли за стіл, де перед нами люди лишили тарілки з їжею. А коли я відніс ці недоїдки у смітник, волонтери почали щепотіти що я викидаю їжу.
-
Рекомендую vip сineplex cinema що на півдні міста. Зручні крісла, напої, їжа та звичайно новий фільм «avatar” ☺️
-
Ніхто часом не збирається ближчим часом в україну? Хочу татові на дегь народження передати гаманець . За винагороду
-
🔫 @gosha776 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @YefymH, Ярослав Ярослав, @o_2pizza, @That_is_V, Volodymyr S., Halyna Babii, Сергій, @LMelnik2202 Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Видають окуляри.
-
Всім привіт! Хто ходив в кінотеатр на 3D фільми? Як все організовано з окулярами - видають/рент/треба мати свої?
-
Далі пройшло, заповнив на 3 учасників..повторив першого і інших 2. Нажав відправити і всі поля червоні, як не заповнені.
-
гугліть
-
Ви нажимали далі?? Що воно пише??
-
Українського порадити не можу Але у клініці Sturgeon Creek Dental Чудово пролікували канали. Був гнойный абсцес біля корня, тобто ситуація складна. Все зробили за 40 хвилин, я навіть не зрозуміла.
-
Добрий день, хто може порадити українського стоматолога видалити зуб мудрості
-
Доброго дня,можливо хтось таксує в районі Конкордія госпіталь,потрібно автомобіль на завтра на ранок 9-00.
-
Можливо і дійсно з мобільного хрому неможливо.
-
Та все заповнив, але червоні всі.
-
Ви натискали зелену кнопку чи ні?
22 Jan 2023, 08:02
9477/238254
3 minutes ago