Українська Манітоба
-
Можу вам навіть дати канал на ютубі який дивився ці 2 тижні
-
Ну до я не знаю, я тільки після знаю Я 2 тижні готувався до тесту Бо записався в початку липня на 30 липня А потім побачив через пару днів термін через 2 тижні Пошукав як виглядає тест, що хоче побачити екзамінатор Трошки завчив
-
Досвід мінімум 2 людей з чату >>> думка однієї людини Тому спочатку спробуйте, а потім кажіть маячня чи ні
-
Амазон списав кошти, за покупку яку я не робила( з кредитки). В банку сказали дзвонити в сервісний центр банку ( за номером на карті банку сібс ). Там в свою чергу відповіли, що це треба дзвонити в службу підтримки Амазон ? В когось була схожа ситуація?
-
Щодо тестів, як я розумію, у екзаменаторів є умовні групи слів В2, С1, С2 (або бальні еквіваленти в певній системі). Для нон-нейтів, якщо завідомо не знаєш, ці групи не очевидні взагалі, бо нон-нейтів не вчив англійську мову в англійському середовищі і не знає, за яким принципом і на яких роках вчать ті чи інші слова. Тому, вивчи як пишуться синоніми С2 до початкових слів, не повторюй very & really, ну, за правильною вимовою цих слів слідкуй, плюс крапелька везіння з темами -- і будеш advanced або fluent на папері.
-
Якщо ти це не можеш зробити ,не означає що люди цього не можуть зробити . 7 балів спікінг ,тому що це останній тест ) Купа людей підготовлюються до тесту і здають на 3 бала вище . Такі як лист /мейл це все дуже легко підготуватися при бажанні . Так само і лістенінг , . Рідінг і спікінг важче, але всерівно спікінг можна тоже на їзі ,просто казати в лівому ,правому куті на заході на півночі і будувати структуру свого речення від цього і добавляти слова native speakers і все .