Українська Манітоба
-
Амазон списав кошти, за покупку яку я не робила( з кредитки). В банку сказали дзвонити в сервісний центр банку ( за номером на карті банку сібс ). Там в свою чергу відповіли, що це треба дзвонити в службу підтримки Амазон ? В когось була схожа ситуація?
-
Щодо тестів, як я розумію, у екзаменаторів є умовні групи слів В2, С1, С2 (або бальні еквіваленти в певній системі). Для нон-нейтів, якщо завідомо не знаєш, ці групи не очевидні взагалі, бо нон-нейтів не вчив англійську мову в англійському середовищі і не знає, за яким принципом і на яких роках вчать ті чи інші слова. Тому, вивчи як пишуться синоніми С2 до початкових слів, не повторюй very & really, ну, за правильною вимовою цих слів слідкуй, плюс крапелька везіння з темами -- і будеш advanced або fluent на папері.
-
Якщо ти це не можеш зробити ,не означає що люди цього не можуть зробити . 7 балів спікінг ,тому що це останній тест ) Купа людей підготовлюються до тесту і здають на 3 бала вище . Такі як лист /мейл це все дуже легко підготуватися при бажанні . Так само і лістенінг , . Рідінг і спікінг важче, але всерівно спікінг можна тоже на їзі ,просто казати в лівому ,правому куті на заході на півночі і будувати структуру свого речення від цього і добавляти слова native speakers і все .
-
Ну якщо за 2 тижні людина не може навчитися не спамити good, а вивчити excellent, great, marvelous, superb, wonderful etc, то в неї проблеми І він на 100% ще не intermediate Тест про знання тесту, а не про знання англійської imho
-
Напишіть мені в приват. Буду вдома, знайду лист і напишу іам телефон звідти. Бо зараз вже не впевнена за це. Але я точно пам'ятаю, що дзвонила і після того через пару днів отримала гроші.
-
Добре, погоджуюсь, безкорисно доказувати 😂
-
Передзвоніть самі до них і перевірте цю інформацію. Зазвичай достатньо просто у телефонному режимі підтвердити всю інформацію, і вони ще дохід запитують, навіть якщо ви вже все вказали у аплікації.18003871193
-
It takes time for language fluency to develop.
-
Привіт. Така ситуація подались на Кліматичні та GST/HST але не отримали їх. Подзвонив по номеру податкової і консультант сказав що немає доступу до моєї інформації і попросив написати листа в податкову з всіма питаннями які в мене є "po box 14000, station main winnipeg mb R3C 3M2". Хтось з стикався з таким?
-
Я теж так думаю . Як можливо здати спікінг на адвансед за два тижні ? Ви що самі собі ті картинки ставити ,які потрібно описувати? Або теми листів,де перевіряють граматику,словниковий запас і інше ? Всі б школи підготовки до CELPIP і Ielts вже б закрились давно .
-
Є дуже гарні відео на ютубі які пояснюють як екзамінатори оцінюють тест, якщо вклинитись в "ключ" можна на рівень вижче знань написати легко
-
Стрес теж важливий фактор Я ніби знаю добре, готувався, в сенсі якісь гарні структури на говоріння і писання запам'ятовував З читання під час тесту виписував гарні слова на аркуш А і так 10 10 9 8