Українська Манітоба
-
It takes time for language fluency to develop.
-
Привіт. Така ситуація подались на Кліматичні та GST/HST але не отримали їх. Подзвонив по номеру податкової і консультант сказав що немає доступу до моєї інформації і попросив написати листа в податкову з всіма питаннями які в мене є "po box 14000, station main winnipeg mb R3C 3M2". Хтось з стикався з таким?
-
Я теж так думаю . Як можливо здати спікінг на адвансед за два тижні ? Ви що самі собі ті картинки ставити ,які потрібно описувати? Або теми листів,де перевіряють граматику,словниковий запас і інше ? Всі б школи підготовки до CELPIP і Ielts вже б закрились давно .
-
Є дуже гарні відео на ютубі які пояснюють як екзамінатори оцінюють тест, якщо вклинитись в "ключ" можна на рівень вижче знань написати легко
-
Стрес теж важливий фактор Я ніби знаю добре, готувався, в сенсі якісь гарні структури на говоріння і писання запам'ятовував З читання під час тесту виписував гарні слова на аркуш А і так 10 10 9 8
-
Можна, я відправляла онлайн на продовження, чекала більше місяця підтвердження. Так що подавайтесь якомога раніше)
-
В мене була. Все видалила, спробувала на наступний день заповнити нову і загрузило.
-
Більшість відео дивився тут youtube.com/@hzadeducation-coachingcent986?si=qMFQ4gnOMCqPus1s Ще дивився офіційний канал селпіп youtube.com/@CELPIPOfficial?si=g943bDrM04CgvvmN Там є відео target 5 speaking/writing i target 9 speaking/writing де обговорюється поміж іншого і спосіб оцінки тесту
-
Це в вас біда. 300$, які ви сплатите за тест, це виглядає як плата за "погодувати своє роздуте его". Тому 600$, які вам би хотілося отримати назад, то є чистий профіт
-
Теж не хочу щоб мене зрозуміли неправильно, я в жодному разі не закликаю почати готуватися до тесту за 2 тижні, це на мою думку дуже не відповідально враховуючи вартість помилки. Треба на мою думку виділити стільки часу на підготовку, скільки можете. Те що я хотів донести, що якщо вже так трапилося що у вас n кількість днів на підготовку, то є можливість згорнути стосунково легкі додаткові пункти