Українська Манітоба
-
Та все заповнив, але червоні всі.
-
Ви натискали зелену кнопку чи ні?
-
Ви з мобілки то не зробите
-
Те що пише червоним то означає що вони обов'язкові для заповнення, кнопка продовжити активна, значіть повинно далі пустити
-
А що пише коли натискаєте continue ?
-
Так пише шо ви поля не заповнили - але вони заповнені. Тому попробуйте інший браузер, а ще краще з компа якщо є можливість
-
Питання. Не виходить податись на 3 тис від уряду. Пише все червоним. Питання. Аплікація одна для всієї сім'ї (внизу галочка кількість членів) чи потрібно кожному окремо?
-
Дякую
-
Грамоту
-
Дивіться рахунок, там розписано, швидше всього це service bill який вам потім повернуть, за два номери по 50$, ну і податок, нікого не обманюють, що купили і що підписали за те і платите
-
Жива черга
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка, підключали 2 номери Rodgers, під час підключення ціну озвучили в 100 баксів за 2 номери,а рахунок прийшов на 240баксів. Чи є це помилкове чи це так тут обманюють? Що робити як правильно поступити в цій ситуації?
-
Номерок на вході береш і чекаєш
-
Дякую
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, на заміну посвідчення водія в MPI треба записуватися на appointment чи там в порядку живої черги?
-
Chatr перших 2 місяця по 15$, тобто 7.5 за місяць, на 3 місяць -40$. Звінки в Канаді необмежені і 5 ГБ інтернету. Після 2 місяців міняєте план на більш дешевий. Пріпейд, не контракт.
-
Про мобільні оператори, якого краще взяти, там ніби було який інтернет , яка ціна, і який оператор, чи то я на фейсбуці бачив, давно вже , місяці 4 тому було, бо хочемо змінити оператора і ще одну карту взяти для себе, бо щось у дружини 90 баксів тариф, хочу щось менше взяти
-
Яка статистика, про що? Що саме цікавить?
-
Підскажіть,будь ласка, десь була статистика по всім мобільним операторам і Вінніпезі , не можу знайти в чаті , навіть по пошуку...може в когось збереглись ці дані
22 Jan 2023, 08:02
9495/241840
22 minutes ago