Українська Манітоба
-
А, ну так тоді все вірно, що діти не приходили до вас
-
дякую за досвід. так дійсно, в моно все працює справно
-
Була схожа проблема з приватбанком, перевів все на монобанк, у них все працює нормально.
-
привіт, хтось зтикався з проблемою, коли канадський мобільний оператор блокує смс, які надходять з України ? змінила фінансовий телефон в приват банку на канадський, а на нього не приходять смс з кодом підтвердження, звернулася в чат підтримки ПБ, кажуть що то мій оператор блокує їх і через це я їх не отримую;( у мене оператор Роджерс. хтось знає чи можна вирішити цю проблему? розумію, що логічно звернутися до тех підтримки і запитати в них напряму, але це завжди дуже затягується з ними зв’язатися онлайн, краще вже проїхати на точку і запитати, а така можливість буде лише через декілька днів, бо я за містом живу
-
Всім привіт , підкажіть чи можна подати декларацію та повернути податки якщо я не в Канаді буду онлайн?
-
зрозумів, дякую)
-
Ну то зможете отримати повернення податків за ту частину року, що ви були резидентом.
-
так
-
Канадський банківський рахунок у вас є?
-
Я не знаю, як ваш роботодавець це робить. Питайте у нього.
-
чи може він цю форму дати мені онлайн щоб я онлайн подав всю інформацію?
-
Роботодавець вам повинен дати форму Т4 у лютому-березні 2024 року. У тій формі буде інформація про вашу зарплату та відрахування у 2023 році.
-
а чи потрібно брати від роботодавця якусь інформацію що я працював?
-
Певно то були новоприбулі українці. 😁 Мій малий вчора втік з друзями ще до мого приходу з роботи і я не встигла дати інструкції. То розказував, що спочатку стукали в кожні двері, але їм не відчиняли, а потім самі зрозуміли, що треба там, де світиться.
-
Freybe Lyoner Sausage, 15 dol www.realcanadiansuperstore.ca/lyoner-sausage/p/20097889_EA
-
Підкажіть адресу і телефон гуманітарного центру для українців на Мейн стріт? Хочемо задонатити дещо
-
Дуже дякую
-
0 дітей прийшло :(
-
Карин, у тебе є костко мембершип?
-
Як жаль, все самій прийдеться їсти 😂
22 Jan 2023, 08:02
95096/235946
about an hour ago