Українська Манітоба
-
Не можу тепер найти діски на лекус((( ну задешево само собою.....
-
І шиють шуби в Канаді також, наприклад, в Монреалі.
-
Всех приветствую! Ищу людей для совместной работы. Легальная, стабильно высокая доходность проекта. Подробности в личку.
-
Підкажіть будь ласка як правильно зробити. Вчора впав на руку,сьогодні відчуваю болі в кінцівці і хочу зробити рентгенівський знімок.То міне зразу можна йти до Xray clinic чи треба спочатку брати направлення у сімейного лікаря?
-
Дякую
-
Emergency room або Minor Injury Clinic www.wpgminorillness.com/
-
Чекати треба у ER
-
У Minor Injury Clinic йде запис на той самий або наступний день. Нічого чекати не треба. Година - і ви із знімком та гіпсом.
-
Ще один варіант PanAm Minor Injury Clinic 75 Poseidon Bay, Winnipeg, MB, Canada R3M 3E4 Phone Number: 204.927.2654 Fax Number: 204.452.3409 Hours: Mon - Fri: 8:00 am – 6:00 pm (Doors Open at 7:00 am) Weekends: 8:00 am – 3:00 pm (Doors Open at 7:45 am) Holidays – Closed www.panamclinic.org/departments/minor-injury-clinic/
-
А не буде там людина вічність сидіти, бо це біль в руці? Не обов'язково і гіпс буде потрібен.
-
Та ні, для цього сімейного не треба. Якщо є біль в руці, треба буде рентген. У ER або Minor Injury Clinic відразу є Xray та накладуть гіпс.
-
Йдіть до сімейного, він вирішить чи потрібен знімок і дасть направлення.
-
Дякую
-
Ще один варіант KALO Medical Clinic ACUTE RAPID CARE provided by ER Doctors Focusing mainly on New Acute Minor Injuries (X-ray in building) . Minor Procedures and New Acute Minor Illnesses. kaloclinic.ca/
-
Я би звернувся до волк-ін клінік в якої є рентген на місці. Це наприклад: pan-am clinic ( вище вам дали лінк) Kalo clinic на півночі Corydon minor injury clinic
-
Дякую
-
Супер, це недалеко від мені.Щиро дякую
-
Тут не те, що авто продають, а он цілий справний автобус за $2200 www.kijiji.ca/b-cars-trucks/manitoba/c174l9006?price=__5000
-
Всім привіт. Випадково нікто не продає авто до 5000$?
-
алілуя!
22 Jan 2023, 08:02
95163/234818
4 minutes ago