Українська Манітоба
-
Послуга працевлаштування в Канаду коштує всього 400$ (дол США)💶❗️ 📩Що включає в себе: 1.Підбір вакансії за вашим запитом✅ 2.Оргагізовуємо співбесіду з роботодавцем✅ 3. Робимо резюме за канадським зразком✅ 4.Доводимо вас до підписання офферу (канадський договір з роботодавцем)✅ 5.Додатково по бажанню: -допомога з житлом; 6. Вакансії по всій Канаді +можна вибрати одну провінцію або як плануєте переїхати, шукаємо в двох/трьох провінціях роботу (актуально для тих, хто в Канаді)✅ 🧩Оплата: 1. Для зручності розбиваємо на платежі✅ 2.Завдаток 200$(8 000 грн)✅ 3.Після сплати завдатку ми робимо резюме, створюємо пошту, де ви будете проходити тести від роботодавця. Даємо доступ до пошти і резюме✅ 4.Другий платіж після підписання офферу з роботодацем =200$ (8000)✅ 5.Після офферу ви працевлаштовані Працюємо за договором❗️ Всі оплати здійснюються після підписання договору❗️ Якщо якісь додаткові питання - тут є мій номер, можете набрати через тг👉🏻☎️
-
Зверніть увагу, що канадські агенства з працевлаштування повинні мати ліцензію на здійснення діяльності від провінції, де вони працюють. Також агентство НЕ може брати гроші із пошукача роботи! Якщо у вас просять гроші за працевлаштування в Канаді - це шахраї.
-
Усім здравствуйте Чи може хтось порадити міграційного консультанта 🔆(перевіреного,який веде документацію «від і до»,) Завчасно дякую за рекомендації та поради ☃️
-
Звичайно!я розумію що все залежить від набраних мною балів,я потребую адвоката/консультанта який буде мене вести по цьому шляху🫶🏼
-
Жоден консультант не може дати жодних гарантій, якщо що. Незалежно від того, який би "перевірений" він не був. Також "від" і "до" немає, бо значна частина роботи на вас - це збір та переклад ваших документів. Все, що робить консультант - це заповнює за вас форми в он-лайн аплікації.
-
Всім привіт Будь ласка порекомендуйте якийсь хороший крем від болю в коліні,я колись бачила відео про чудо крем,який знімає біль в суглобах ,він мабудь продається в cannabis store ,зараз не можу знайти це відео і назву цього крему,можливо хтось із вас знає ,підскажіть будь ласка🙏
-
Оххх ,важко відмовитись від такої пропозиції 😂
-
Вітаємо, Marian Zaikin! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)