Українська Манітоба
-
Так депортують😁 в нас нема права жити в Канаді довічно🤷♂
-
settlement.org/ontario/immigration-citizenship/refugees/after-you-arrive/i-am-a-refugee-claimant-can-i-work/
-
Вони навіть в гості чи туристами не можуть їхати. Наприклад помирає ваша рідна людина- все рівно немаєтк права поїхати на похорон
-
Ну не повертайтесь
-
Розглядаю можливості переїзду 😁
-
А шо Ви робите в манітобському чаті?)))
-
Як Вам людина віком 60 + вивчить швидко мову, або одинока матір з двома і більше дітьми і ін.
-
Наприклад ті, хто мешкае у Монреалі як наприклад я та ще з десяток людей з якими я тут познайомився😅
-
У світі є сотні країн, у кожної свої правила
-
Не через війну. Війна не є підставою для надання біженства в США
-
Не підкажу на рахунок Канади, але в США asylum status is granted indefinitely
-
Які це люди? 1) Не можуть за станом здоров'я кваліфікуватись на імміграцію - гуманітарні підстави для імміграції. 2) Чи просто занадто ліниві і не хочуть вчити мову і виконувати умови супер-легкої імміграційної програми?
-
Ви маєте право податись на біженця. А уряд має право вам відмовити або прийняти ваші аргументи і дати статус.
-
Вони стоять пусті, але платіж від заробітку там щось з 30 відсотками звʼязано… Там свої умови…
-
Я вже здав IELTS на С1, то не проблема. Французьку також на В1 вивчив
-
Дайте приклад. Є адреса?
-
Ті хто не планували, сидять в Європі на піддержці і на житлі. Ті в Канаду не їхали, а як їхали і надіялися на біженство , то пожалкували, в основному…
-
Ну не знаю, це те, що вони самі кажуть. Може то неправда🤷♂ тут багатенько соц житла, навіть стоять пусті дома
-
Ну якщо цей варіант буде працювати для інших категорій , звичайно це добре +++
-
Там усюди треба здавати англійську
22 Jan 2023, 08:02
95287/236429
less than a minute ago