Українська Манітоба
-
Прикинуться жіночкою, напишуть , а там діло техніки🤣🤣🤣
-
Головне що бажання у Вас є , я думаю все вийде. Але волочитися не рекомендую))$
-
Як його ідентифікувати, по значку аватара ??? 😂😂😂
-
Що ви такий ненадійний
-
Тут у чаті є ім офіцери, все фіксується 🤣🤣🤣
-
Канадського буде достатньо😄 або хоч право на життя тут постійне без того щоб колись вертатись
-
Канадський паспорт, а потім в гамерику чи як?😱
-
Підкажіть з мене утримують GOVT PEN - 100+ доларів на місяць - гугл дав почитати, що це утримання на пенсію. мені 40+ років.... там пишуть що пенсія якщо буде після 65 років 770 доларів. Але я так зрозумів середній розрахунок береться за все життя з 18 років..... або як або що для нас це буде....
-
Добрий вечір. Хтось може підказати, де працює українсько/російськомовний консультант Virgin Plus
-
Всім привіт . Хто знає контакти вовк клінік з нашим лікарем який набирає пацієнтів ? Буду дуже вдячний . Дякую
-
Та то ще чи жіночка клюне, не імені , ні аватарка… А може то і є ім офіцер 🤫
-
Якщо ви про мову лікаря, то на Пембіні у Форт Річмонд є лікар, яка розмовляє рос. бо навчалася у Харкові, але вона не з нашого континенту. І наші враження після візиту міт-енд-гріт від неї та її рецепції були такі, що більше туди ми не повернулися 🤢 але це можливо мої високі вимоги 😄 можете спробувати
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка. Мені потрібен антистатик для одягу. Чи є тут таке? Якщо так, то як він називається в Канаді і де можна купити?
-
А хтось може порекомендувати стоматолога на заході міста?
-
Доречі, стосовно сала !!! Де можна купити сире сало для того щоб засолити ? Поділюсь досвідом , спробував засолити сирий шпондерок з Costco вийшло не погано, але все рівно трішки не те, мясна прослойка за велика )))
-
Привіт , підскажіть хвост отримував Work permit в аэропорту Гамільтон ? Без проблем все як у аэропорту Пірсона?
-
Дякую Вам величезне!
-
Shoppers, Pharma, Canadian Tire, Walmart etc
-
Так, але ви тут не були з 18 років
-
Моя черга питати поради. Зачепили машину на парковці. Ж невелике місце зі здертою краскою і крило трошки вилізло з під фари. Сабмітити hit and run?
22 Jan 2023, 08:02
95327/236621
4 minutes ago