Українська Манітоба
-
Якщо ви про мову лікаря, то на Пембіні у Форт Річмонд є лікар, яка розмовляє рос. бо навчалася у Харкові, але вона не з нашого континенту. І наші враження після візиту міт-енд-гріт від неї та її рецепції були такі, що більше туди ми не повернулися 🤢 але це можливо мої високі вимоги 😄 можете спробувати
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка. Мені потрібен антистатик для одягу. Чи є тут таке? Якщо так, то як він називається в Канаді і де можна купити?
-
А хтось може порекомендувати стоматолога на заході міста?
-
Доречі, стосовно сала !!! Де можна купити сире сало для того щоб засолити ? Поділюсь досвідом , спробував засолити сирий шпондерок з Costco вийшло не погано, але все рівно трішки не те, мясна прослойка за велика )))
-
Привіт , підскажіть хвост отримував Work permit в аэропорту Гамільтон ? Без проблем все як у аэропорту Пірсона?
-
Дякую Вам величезне!
-
Shoppers, Pharma, Canadian Tire, Walmart etc
-
Так, але ви тут не були з 18 років
-
Моя черга питати поради. Зачепили машину на парковці. Ж невелике місце зі здертою краскою і крило трошки вилізло з під фари. Сабмітити hit and run?
-
Я хворів на кашель 3 тижня в ось покращення. Хто кашляє, готуйтесь
-
Підкажіть будьласка,як купити проїзний на місяць на громадський транспорт?
-
Так, краще засабмітити hit and run
-
Саме так - тому і питаю що мені с того що утримують зараз, буде у майбутньому.
-
Ще раз, мені до пенсі залишилось 25 років, шо я отримаю після 65. яка буде пенсія з цих відрахувань.
-
Ну банально просто ось так: за які кошти ви плануєте жити на старості? Вони утримують це бо знають що більшість людей добровільно не буде сплачувати. Ось тут більше інформації: www.canada.ca/en/services/benefits/publicpensions/cpp.html Також є річний максиму як на CPP так і EI (щось таке як наша біржа).
-
Ось калькулятор: www.canada.ca/en/services/benefits/publicpensions/cpp/retirement-income-calculator.html
-
Ну ж вам приблизно написали що якщо нічого не зміниться з вашою роботою то приблизна пенсія буде 772.71$. Максимум ви зможете отримувати це $1,306.57 (дані на 2023 рік)
-
він рахує від 18 років....
-
Саме так. там далі питали скільки років я планую жити з 18 до 65 ...... та чи планую жити після 65 у Канаді.... А якщо я не планую жити до 65 у Канаді я зможу чи гроші забрати.....😁😁😁
-
Багато доживає
22 Jan 2023, 08:02
95338/234375
3 minutes ago