Українська Манітоба
-
Ну ж вам приблизно написали що якщо нічого не зміниться з вашою роботою то приблизна пенсія буде 772.71$. Максимум ви зможете отримувати це $1,306.57 (дані на 2023 рік)
-
він рахує від 18 років....
-
Саме так. там далі питали скільки років я планую жити з 18 до 65 ...... та чи планую жити після 65 у Канаді.... А якщо я не планую жити до 65 у Канаді я зможу чи гроші забрати.....😁😁😁
-
Багато доживає
-
Канада прогнозує що я доживу до 90 років, доречі. Приємно :3
-
Нє, здається від поточного віку
-
Canadian Pension Plan - це солідарна система пенсій. Забезпечує мінімальну пенсію пропорційну до ваших відрахувань. Щоб мати максимальну мінімальну пенсію, треба 40 років працювати в Канаді. Ці гроші неможливо забрати.
-
Від вас відраховують лише 5.95%. І то не більше ніж 3500 на рік залежно від вашої зарплати. Це мізер.
-
То зрозуміло що до відкладати..... Я рахую шо я отримаю за то що утримують з з/п......
-
$1306/міс - це пенсія для тих, хто 40 років платив максимум відрахувань до СРР.
-
Ну так.
-
Ruslan, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
тобто якщо не назбирав на старість то тоді продавати житло, їхати в дешевий район і там доживати шукаючи де промо на їжу. Ну або назад.
-
Або паперовий купіть
-
А якщо мені знижка не потрібна,то це треба картку пегго оформити?
-
Звичайний - в 7/11, shoppers є. На winnpass заявку онлайн треба оформити і чекати
-
Добрий вечір! Вакансія для автомеханіка. Вимоги: досвід роботи, добра англійська. Розташування - Nairn & Kent. Пишіть в особисті повідомлення.
-
Дякую
-
Пегго без знижки можна зразу купити в тих магазинах, оформлювати нічого не потрібно
-
А пегго оформлювати через сайт треба чи як?і скільки чекати на пегго?
22 Jan 2023, 08:02
95354/230103
2 minutes ago