Українська Манітоба
-
Хто може допомогти зняти з другого поверху не важке але обʼємне крісло Проблема 1 - по сходам не вийде, вони дуже вузькі Проблема 2 - планування лофт, крісло можна спустити через перила на перший поверх з другого, але потрібні стропи В кого є можливість і час, пишіть в приват, за оплату домовимось
-
Для того щоб отримати permit на будівельні роботи в межах міста Вінніпег, необхідно мати Contractor License (пeрелік робіт яки потребують такого дозвілу шукайте на сайті міста Вінніпег) Для виконання роботи по сантехніки чи електриці необхідно мати відповідних Ліцензованих ($35+ per hour) фахівців Успіхів
-
Зазирні їй у дупу :) (=> Подивись у вихлопну трубу машини) як що там немає мастила всуміш із сажею, що аж на хліб мастити можна, - з двигуном скоріше все ОК. Можна їхати до периметру та придавити газ в пол з 60 до 109км/год - як що двигун з коробкою працюють добре, ніяких сюрпризів не буде - тоді вона ще стілько же пройде. На таке авто сенсу немає брати. Головне щоб дверцята зачинялися добре, та пічка працювала. Батарею передивитися дату випуску, й або попросити поміняти (такий собі торг ) або готувати відразу зробити це самому, як що старіша за 3-4 роки Гальма - це частина Сейфті. Тотпро них подбають власники як будуть робити паріри. Успіхів
-
Дякую. Але, якщо я правильно розумію, то це дозвіл на будівництво. В мене питання дещо в іншому: чи потрібен мені диплом/сертифікат/ліцензія на те, щоб професійно займатися будівництвом. Сьогоднішній пошук по Гуглу показав, що такий диплом/сертифікат потрібен електрикам та сантехнікам, якщо я правильно зрозумів. Тоді навіщо люди витрачають час та гроші, щоб отримати Red Seal сертифікат, якщо можна й без нього працювати, тесляром наприклад. Ось це для мене загадка.
-
Winnipeg City Permit вам потрібен майже на будь яку роботу по переплануванню хати, наприклад. Це робота тесляра. Але на неї потрібен PERMIT. А для цього необхідна Cintractor License А як що ви цього не можете зрозуміти, то було б не погано, вивчити цю тему із "середини" попрацювавши на " дядю " Та вивчивши мову. Бо на Українцям ви далеко не поїдете Успіхів
-
Golden visa програма наразі змінюється і вже не можна буде її отримати купивши нерухомість, Але є простіші варіанти для того щоб жити, наприклад якщо є passive income - d7 (швидше за все її і отримують пенсіонери), або нова digital nomad для тих хто працює віддалено
-
Ну в мене немає такого річного доходу🙃 питання не в тому, часу аби відкладати собі на нормальну пенсію вже замало. Я розумію що те що держава бере як мінімальний внесок, ну то таке, на це потім не прожити якщо не збираєшся до смерті працювати. Тому постає питання що потрібно думати про бізнес який зможе тебе готувати типу здачі нерухомості, ну чи щось таке. Треба вчитись грамотно інвестувати.
-
Якщо ви почнете прямо зараз відкладати на пенсійний рахунок щомісяця $1000, то через 15 років у вас буде близько $400К, якщо ви вкладете у нормальні mutual funds, eft, які дають прибуток 10-11% рік. Такі фонди є і доволі багато. Просто треба інвестувати регулярно.
-
Ось. За Бюджет 10000%
-
Та це я розумію;) треба просто вчитись моніторити ті ринки.