Українська Манітоба
-
Ну в мене немає такого річного доходу🙃 питання не в тому, часу аби відкладати собі на нормальну пенсію вже замало. Я розумію що те що держава бере як мінімальний внесок, ну то таке, на це потім не прожити якщо не збираєшся до смерті працювати. Тому постає питання що потрібно думати про бізнес який зможе тебе готувати типу здачі нерухомості, ну чи щось таке. Треба вчитись грамотно інвестувати.
-
Якщо ви почнете прямо зараз відкладати на пенсійний рахунок щомісяця $1000, то через 15 років у вас буде близько $400К, якщо ви вкладете у нормальні mutual funds, eft, які дають прибуток 10-11% рік. Такі фонди є і доволі багато. Просто треба інвестувати регулярно.
-
Ось. За Бюджет 10000%
-
Та це я розумію;) треба просто вчитись моніторити ті ринки.
-
Ну от я дуже за за це все;) просто потрібно зрозуміти як тут це все робити, які саме рахунки на тому самому wealth simple відкривати, для більшості з нас це нова тема. Я трохи розбиралась у свій час у трейдингу, але то справа ризикована і потрібно чималу суму для початку мати.
-
Через wealthsimple або questtrade купляєте. Тут нема таких хто вам однозначно скаже що іменно купити
-
1000 долларів на місяць;) це трохи в інших реаліях потрібно жити…але я розумію що то можливо звісно, але не з тиси зарплатами з яких тут починаємо. А от що до mutual funds і EFT, то було б цікаво з розуміючими людьми на такі теми поспілкуватись.
-
Я це розумію, ми завжди відкладали і зараз відкладаємо по можливостях. Наразі просто треба зрозуміти що в тим відкладанням робити. Першочергове все таки житло, бо ота оренда то якраз допомога комусь жити краще, то вже краще собі допомагати😅