Українська Манітоба
-
Якщо ви почнете прямо зараз відкладати на пенсійний рахунок щомісяця $1000, то через 15 років у вас буде близько $400К, якщо ви вкладете у нормальні mutual funds, eft, які дають прибуток 10-11% рік. Такі фонди є і доволі багато. Просто треба інвестувати регулярно.
-
Ось. За Бюджет 10000%
-
Та це я розумію;) треба просто вчитись моніторити ті ринки.
-
Ну от я дуже за за це все;) просто потрібно зрозуміти як тут це все робити, які саме рахунки на тому самому wealth simple відкривати, для більшості з нас це нова тема. Я трохи розбиралась у свій час у трейдингу, але то справа ризикована і потрібно чималу суму для початку мати.
-
Через wealthsimple або questtrade купляєте. Тут нема таких хто вам однозначно скаже що іменно купити
-
1000 долларів на місяць;) це трохи в інших реаліях потрібно жити…але я розумію що то можливо звісно, але не з тиси зарплатами з яких тут починаємо. А от що до mutual funds і EFT, то було б цікаво з розуміючими людьми на такі теми поспілкуватись.
-
Я це розумію, ми завжди відкладали і зараз відкладаємо по можливостях. Наразі просто треба зрозуміти що в тим відкладанням робити. Першочергове все таки житло, бо ота оренда то якраз допомога комусь жити краще, то вже краще собі допомагати😅
-
Як вариант, банки пропонують TFSA. Де які дають опцію Mutual Fund із різними ризиками та відповідно відсотками. Де яки TFSA мають опцію iTrade Тобто маючи разунок в банку, можна поговорити із фінансовим адвайзером банку, й може зробити собі щось подібне. Та порошки відкладати