Українська Манітоба
-
З іншої сторони вони не можуть зрозуміти, хіба не може собі людина "яка жила в добрих умовах, займала керівну посаду, багато подорожувала світом" собі це дозволити ?
-
до чого це? людина намагається витрачати свої гроші на свій розсуд
-
Та ні про що , звісно. Просто кожен висловлює своє ставлення
-
Ще раз, про що йде дискусія, коли іншій стороні напевно теж не зручно інше 🤔
-
Безкоштовна програма профорієнтації та допомоги зі вступом в ВНЗ Канади www.healing-project.online/gps-4-success
-
Я наприклад щось взагалі не розумію,дивлюсь на realtor ca ціни на житло,і порівнюю калгарі і вінніпег і квартира 2 спальні 2 ванних в будинках від 2010 року і в норм районах коштують майже однакових грошей.у вінніпегу це десь 250-280.000 а у калгарі так само.
-
можливо є різниця по районам
-
Дивлюсь гарний район і там і тут,ціни однакові. Дивлюсь єдмонтон і вінніпег то у едмонтоні ціни десь на 10% дешевше ніж тут
-
навіть тут ціни різні між гарними районами. наприклад транскона, айленд лейк або саусдейл - скрізь різні ціни. Так є хоча б поверхневе знання тих районів в Калгарі я взагалі ні одного там не знаю. Я колись питав знайомих щодо порівняння так ціни десь на 10% вищі у Калгарі
-
і рибалки там такої нема як і озер де покупатися.
-
ну воно те що там 300 то тут десь 250. Не забувайте що Альберта не така легка провінція для іміграції.
-
Ну якщо врахувати рівень життя і інфраструктури то цеж небо і земля.якщо у калгарі 300.000 то тут має бути максимум 200
-
Ну я був там туристом,то там в плані чистоти,інфраструктури,парків,торгових центрів і взагалі життя то тут пропасть років так 50 здається.
-
але є аеропорт звідки напряму літають літаки в Європу та і взагалі більше напрямків і нижчі ціни, є трамвай ну і взагалі місто більше і багатіше
-
Тоді туристом нікуди буде їздити
-
Я з родиною так.
-
Все пропало, отримаєте пр і в Альберту?)
-
Даєте рекламу про послуги, то ок. Але якщо ставитиме лінки на власні ТГ канали, то таке будемо видаляти. Майте совість 😄
-
Але в середньому вартість життя там вища, ніж у Вінніпезі
-
Доброго вечора усім! Шановна громада, підкажіть будь ласка, хто знає. Якщо захворів та потрібно довідку на роботу від доктора, як це все тут працює? Піду до доктора у волкінг клінік, поясню ситуацію, то як доктор напише мені скільки днів я хворів? Чи треба сходити раз показати, що дійсно хворію, а потім ще раз, як одужаю? Дякую усім за пораду! Гарного вечора.
22 Jan 2023, 08:02
96151/230458
26 minutes ago