Українська Манітоба
-
То і треба питати в оператора, чи може це бути причиною розірвання контракту,або як мінімум дайте їм знати що вам не подобається покриття і в вас перебої с звʼязком.
-
так запитайте їх напряму - вони всі відповідають досить швидко
-
А якщо розірвання буде з причини поганого покриття?
-
Але таке відбувається тільки коли я знаходжусь вдома
-
Доброго дня ! Працюю в найбільшій телекомунікаційній компанії Канади як sales representative. Одже кому потрібні найкращі умови для підключення домашнього інтернету, телебачення, мобільного зв'язку чи консультація для розірвання контракту з наявним провайдером в межах Канади надсилайте питання в особисті повідомлення. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram.
-
Так, різні частоти використовують і може через це бути поганий зв'язок.
-
Дякую 🤩🥰 Це вже друге за 10 міс роботи 😇
-
Добрий вечір я перукар але англійська на початковому рівні ,можливо є тут салони Україно мовні ?) дякую за увагу 😇
-
Це що за компанія така?
-
За минулий рік
-
Так
-
Rogers напевне
-
www.cicnews.com/2023/11/canadian-federal-court-denies-work-permit-based-on-ielts-score-1140658.html/amp
-
нічого не зрозуміло. Це за минулий рік? Вона звітувала менше ніж було заявлено?
-
В неї був дохід окрім праці?
-
Ну шо хлопаки , порахували такси накінецьто моій дружині і написвли що должна пару тисяч баксів , та ще й проценти вже нарахували за несплату . Хоча все сплачено було щеьрік назад.....
-
Роджерс
-
Нічого не зрозуміло. Якщо було сплачено податок в іншій країні, то подавайте підтвердження документами і будете платити тільки різницю. Якщо працювали як self-employed в Канаді, то треба платити тоді.
-
Ви самі рахували і готували репорт чи хтось вам допомагав?
-
Як на мене це ще може бути дзвіночком для тих хто без мови йде, офіцер вирішить , що мови недостатньо і все. Там на кожному ноку є вимоги
22 Jan 2023, 08:02
96252/239820
about a minute ago