Українська Манітоба
-
Так, але напевно недостатньо. .. ліпше вчити і підвищувати бал
-
Ну в неї IELTS на 5, не зовсім вже без мови…
-
Думаю, ви маєте рацію👍
-
Хтось тут казав що то мені може пороблено,таке впічатленіє що треба справді до бабки іти)
-
Я не то прочитав спочатку, трохи здивувався
-
Вам пороблено через те що ви податки не змогли порахувати правильно чи через те, що податкова це знайшла?
-
Я не вмію)))
-
Яєчко викатати
-
Може, які українці почнуть бізнес зняття вроків 😂
-
Ну щас стрес переживу і опять документи шукати, і подаватиі чекати( 13 місяців?) Поки оброблять, а весь цей час стресс
-
Тобто податкова вважає, що ви порахували неправильно. Доречі Дмитро правильно каже, ви можете з ними сперечатись, вони також інколи помиляються
-
Коли ви подаєте податкову декларацію, то ви подаєте інформацію декларативно. Податкова потім робить оцінку, а деколи і аудит. Якщо податкова щось не прийняла, то просто надайте відповідний документ і все буде окей. Податкова досить френдлі в Канаді до тих, хто має відповідні документи.
-
Порахували , і сплатили, а податкова виставила рахунок повторно., після " оброблення " таксів дружини до листопада)) Можу скинцти такс ретурн форму, якшо ви такий прискіпливий) суть в тім що створили моій сім'ї додатковий гемор , один в один як в україні, доказуц що ти сплвтив усе)
-
Ще лікар дав антибіотики а кашель не всчухає, теж стресс , треба іншого лікаря напевно)
-
Рекомендую це зробити якомога скорше до початку наступного податкового сезону, щоб не затягувати.
-
Часом при тих самих вхідних даних 2 різні людини, цілком законно можуть порахувати абсолютно різні суми. Здорова "креативність" дозволяє варіації... Лена Харітонов ваш кращій друг... Stay out of trouble
-
Вам той сироп від кашлю треба Buckley’s кажуть помогає краще ніж антибіотики.
-
Ой ну що ви говорите я аж зашарівся)
-
@iiiooo333 , щиро Вам співчуваю. У вроки не вірю, але Ви тут в чаті явно номер 1 з невезучості.
-
Ага, отут якраз і прикол. Виставляють рахунок від 1 травня. Однак, якщо є відповідні документи, то скасують все, повірте. Податкова тут окей з цим.
22 Jan 2023, 08:02
96279/230973
about 4 hours ago