з рецепції вони передаюсь листи волонтерам, якщо люди вже не живуть у готелі, я питала на рецепції, коли жила там ї виїжджала.
І бачила, як волонтери шукають у пачці листів когось.
так, листи у них, але про робочий номер нічого не знаю. Можливо, хто проживає у готелі зможе до них сходили, спитати, чи є щось для вас. Розумію, що їхати туди не зовсім зручно може бути.
Я розумію. Можливо в них є там робочий номер? Треба запитати чи надішли листи на наше ім’я , бо я так розумію що все що надходить українцям на адресу готелю, а ми там вже не проживаємо , зберігається у них
Добрий день!Відгукніться, будь ласка,хто проживає в Трансконі в нових апартаментах,де є в номері пральні машини, дайте будь ласка контакти,або якісь посилання.Цікавить 1і 2 кімн.квартири.Дякую!!!
Вітання всім. Пропоную свою допомогу з перевезенням, завантаженням / розвантаженням меблів і.д., дзвоніть 204-290-8045 або пишіть в ПП, домовимося. Вінніпег та околиці.Усім хорошого дня.
Думаю, що ні. Це різні люди кожен час і це їх персональні телефоні, думаю, що вони б не давали нікому свої номери, щоб їм не дзвонили всі у будь якій час.