Українська Манітоба
-
Купила 2 кастрюлі Zwelling в магазині Winners&Home Sense. Також пошукайте в Marshall's. Велика кастрюля на 3 літри стоїла 35 кад, ковшик 1.5 літри - 25 кад. Плюси: немає клепок внутрі і буде зручно мити, є позначки літрів, ручки не гріються (хоча металеві). Мені подобаються більше ніж каструля з Ікеа. Але я не великий кухар, може хтось більше розуміє
-
+100 до Lagostina Середньої цінової ланки бренд, якість на свої гроші чудова. В смислі, існують більш фідеперсові бренди посуду, але Lagostina мене цілком задовольняє для коженденноі готовки, зносу немає. Хочу Dutch oven фірми Le Creuset, може цього року на боксінг Дей будуть хоть трохи знижки. Зазвичай вони падли не дають знижок ))
-
-
Кидаю, може комусь цікаво, чоловік працює там каже зкинь своїм:)
-
Ми одного разу з жінкою та сином були на дитячому майданчику, коли я побачив трьох хлопців в Балаклавах. А через декілька хвилин вони підійшли до хлопця, років 14 , забрали в нього рюкзак та почали дивитись, що в ньому. В цей час хлопець вже стояв перед ними на колінах. Я крикнув : що ви робите, та почав біжать до них - вони і побіжали в різні сторони…
-
А де фото з снігом? Усі тіктокери в шоці що в Канаді падає сніг)