Українська Манітоба
-
Вони тут на самому ділі неймовірно сикліві ця бидлота,просто звикли що всі просто стоять і дивляться тому і відчувають себе безнаказано.
-
Який маршрут автобуса був якщо не секрет?
-
Там мабуть зірочка маленька стояла
-
Також я консультувалася з представниками поліції, які підтвердили, що захист свого здоров'я та життя, а навіть здоров'я та життя оточуючих дозволений міжнародною конвенцією.
-
Так згоден,самий парадокс що всім начхати взагалі,максимум що будуть робити на відео знімати.
-
Велика вам шана і подяка за таке відношення. Я також нещодавно стала свідком, як якесь тіло почало чіплятися в автобусі до жінки, і з 20+ пасажирів біля тієї жінки стала поруч на підтримку тільки я. І робити так мене спонукає те, що мій син також користується автобусом, і я хочу, щоб не дай Боже якщо він опиниться в подібній ситуації, біля нього теж хтось стане на захист і підтримку.
-
По любому яйце треба викакати
-
На сервісі сказали що ті колеса що я купив, забортірували ротацією назад(неправильним напрямком) Ну як так можна, там же стрілочки на шинах. Я в шокові
-
А в мене питання ,що в таких випадках роблять водії ? Коли там вакханалія коїться у Бусі ?
-
Так то це так , але ніколи не знаеш , чи пирнуть ножем чи ні . Як там хлопець у бібліотеці , сказав підліткам щось там , і нема хлопця .
-
Це доречі називається “be a good witness” . Якщо нема сил та впевненості заступитися , то хоча б будь свідком . Це тут так навчають
-
Усюди є камери в автобусі. Водій тихо сигналізує поліції чи секюріті.
-
Нічого. Лише якось сигналізують, і десь в центрі на певних чекпоінтах на зупинці його будуть чекати транзіт сєкьюріті чи поліція.🤷♂️
-
Добрий вечір, чи відвідував хтось Thermea Spa? Які враження, чи рекомендуєте для відвідування ?
-
Це сторони сплутали виходить. Просто поміняти місцями
-
Так, однозначно. Але треба апойтмент робити, десь за 2-3 тижні. Ну як завжди))
-
Привіт. Хто займається перевозками? Скільки буде коштувати перевезти речі з Ikea до району Winnipeg Art Gallery. Підійде мінівен, або легковуха без задніх або з опущеними задніми.
-
Дуже класне місце для відпочинку: влітку точно)) зимою мабуть по іншому 🙂бо там відкрита територія і відкриті басейни)
-
Та купив вже резину на колесах, у канадійця якогось, не впізнаємо вже
-
Так а у кого робили? Країна повинна знати своїх героїв😁
22 Jan 2023, 08:02
96417/234435
6 minutes ago