Українська Манітоба
-
Нема, але вже пішли Early Black Friday deals;)
-
Доброго дня. Грає тут хтось в футбол? І може хтось знає може якісь тренування?
-
З самого магазину ікеа ? Чи район ?
-
Суха, турецька де дуже багато пару. У сухій раз на годину банщик робить перформенс: напарює з аромамаслами. Є зони відпочинку, де можна полежати на кам'яних лавах з підігрівом. Є крижаний басейн, та два гарячих.
-
Я вже 4 укр команди. Що саме цікавить?
-
Доброго вечора. Підкажіть будь-ласка, може хто знає, хочу поміняти банк RBC на CIBC, то питання:CIBC ще надає рік безкоштовного обслуговування? Дякую
-
Доброго вечора. Можна долучитись до однієї з них?
-
Не можу вам написати(
-
Де можна купити нормальний термометр , а то мій показує 35.6 а я відчуваю що температура є. Взагалі ртутні тут є чи ні ?
-
2 роки надає ,близько 2 місяців тому відкривав рахунок
-
Напишіть в приват, звʼяжу вас з людиною
-
Каже що є
-
Та типу пару днів я був хворий трохи , вже ніби виздоровів , прийшов сьогодні зранку після нічної ,поспав , встав і щось дальше "завернуло" горло першить ,кашель . Ліки є , малинка лимончик , 2 порошка на воду і завтра до стоматолога . Hopefully
-
Та зробить тест на корону , просто щоб полегшало
-
Нема за що. Не хворійте там , більше води , часнику ковтните , якщо зі шлунком все ок 🙌
-
Дякую , а то хтось мені казав що тут ртутні не продають, а я і навіть не перевіряв 😊 👍
-
пишуть в Україні - з 1 січня 2024 теж забанені ртутні
-
значить галієвий, стало цікаво про ртутні, з 2011 року забанені: www.theglobeandmail.com/life/health-and-fitness/ban-spells-the-end-of-the-mercury-glass-thermometer/article572480/
-
Перший пише галіум
-
це не ртутні, на скріншоті перший схожий на галієвий, другий не знаю але написано "mercury-free"
22 Jan 2023, 08:02
96444/232113
4 minutes ago