Українська Манітоба
-
Виявилось що я працював в компанії яка було отою 0.01% де були лікарняні.
-
Залежить від компанії. Багато які дають оплачувані sick days як частину "соцпакету". Наприклад у мене було 5 днів на рік, з яких жодного не використав 🙂 При звільненні вони "згорають" і компенсації не підлягають.
-
Незнаю.
-
А якщо купляєш собі страхування? Воно може покривати лікарняні?
-
Чим довше працюєш, тим більше додають дні відпустки. Декому і скоріше дають більше, це часто вирокистовується як заохочення працівників залишатись у компанії
-
Два тижні мінімум перші чотири роки, потім три тижні мінімум.
-
Це мінімальна у країні. 10 робочих днів, тобто 2 тижні. Але звичайно в залежності від роботи, дехто пропонує і 3 тижні на старт
-
Самі ви собі страхування навряд чи купите, це дуже дорого. Але в більшості компаній працедавець пропонує таке додаткове страхування працівникам- часом безкоштовно, часом це matching схема. Таке страхування як правило покриває лікарняні якщо хвороба продовжується більше 5 днів.
-
Цей чат модерується бо деякі люди дуже часто пишуть маразм, який немає нічого спільного з реальністю наприклад: "біженство отримати не можна в жодній країні тому що в Україні немає війни бо її офіційно не оголосили"
-
Якщо напишете приблизний рік дітей, то може будуть ще якісь рекомендації стосовно переїзду, місця де шукати житло та яке житло. Бо якщо це дорослі хлопець і дівчина, ви іх не можете селити в одну кімнату, а якщо це діти до школи - то вам буде потрібен садочок поруч та day care...
-
Ок. Як українцю отримати статус refugee? Конкретно і без води будьласка.
-
Наразі самим легким - шлях через релігійні притіснення
-
Я не говорю про отримання статусу, а про вашу нелогічну і необгрунтовану прив'язку біженства до офіційного оголошення війни, що немає нічого спільного
-
На вашу персональну думку немає. По факту є. Крапка
-
Є. Вчіть матчасть і не плодіть ахінею
-
Можливо. Але що робити, коли діло дійде до доказів, а їх немає?
-
У вас є якісь обгрунтування?
-
Немає ніякого факту, це ваші видумки
-
Як сказати)) Вже у першому ж читанні прийняли 8371
-
Люди просто назбирали міфів у ютубах та тіктоках
22 Jan 2023, 08:02
96495/230154
6 minutes ago