Українська Манітоба
-
Ми про Канаду, де визначені підстави для біженства
-
От цікаво почути як це чат модерується особливим чином?
-
Є кейси, де біженство українцям давали в 15-18 роках в Європі. Війна вже триває 9 років та 256 днів.
-
У Женевській конвенції вони як раз і описані всі, як і на canada.ca В Європі було багатенько махлювань, на жаль, та реально декілька політичних біженців, яких переслідувала влада того часу.
-
Дуже жаль, що є і такі справи
-
Та в Канаді тих махлювань не менше. Є рішення суду про різні кейси, які можна почитати у відкритому доступі.
-
Я вам на увазі мінімально 10 днів а далі то все на забаганку роботодавця.хоче дає більше ,не хоче то мінімум 10
-
Вам що не спиться?
-
Все залежить від роботодавця, не все так погано як ви пишете. Напишу про себе, але знаю багатьох у кого така ж ситуація. 15 робочих днів відпустки (3 тижні), 6 персональних днів (на будь що) та плюс 2 дні які я можу взяти якщо хочу поволонтерити десь чи піти на тренінг якийсь. Безлімітна кількість сік дейс (якщо я хвора, я просто дзвоню і кажу керівнику, і ці дні мені оплачують як звичайні). І ще багато різних «плюшок» які надає роботодавець, щоб зацікавити працівників. Працюю звичайним касиром у банку. І це з першого місяця роботи. Так що все дуже по різному
-
Добрий ранок, підкажіть будь ласка, раніше на 935 main для дітей можна було брати підгузки і суміші дитячі, чи зараз це ще актуально чи вже ні? Друзі прилетіли з дитиною 10 міс
-
Все залежить де і ким ви працюєте. 70 днів лікарняних, 3 місяці відпустки, 2 personal days, 5 recreational days, 2 religious… у кожного своя історія, не насторожуйте людей
-
Шановні украінці, які вже доавно живуть в Канаді. Порекомендуйте, куди креще відкладувати кошти, чи інвестувати. Щоб я та такі ж як я могли почитати та обрати для себе. Дякую бо сейвійнг на 1.5% річних це так собі ідея, але завжди доступно)
-
Ну теллер не є просто касиром у банку, як звикли в Україні:)
-
Вкладіть в моє навчання-наприклад ...
-
ну я по 18 кожного місяця отримую) на каву вистачить)
-
Я аж 50 баксів інтересту отримала за перші 6 місяців 😂
-
А не знаєте часом, при переведенні грошей із CIBC у Simplii береться комісія і яка?
-
Банки, questrade, wealthsimple, etc.
-
Ну в мене вже три рази продовжили таку акцію ) Недавно також відкривав simplii, то там також дали 6%, але потрібно поставити гроші у перші 30 днів.
-
Я можц іх через банк купувати? чи?
22 Jan 2023, 08:02
96530/239124
43 minutes ago