Українська Манітоба
-
Приїде колядувати 🔥
-
Привіт! Мені відправляли посилку укр поштою Доставка десь 2-3 тижні, залежно від ваги (від 1000 до 4000 грн, мій максимум був 15кг) Доставляють тут Canada post до найближчого від вашої адреси відділення Але там багатенько обмежень що можна і що ні, варто почитати на сайті укр пошти
-
Незнаю причину приїзду, але точно знаю що Вінніпег та Львів міста сестри www.winnipeg.ca/city-governance/mayor-council/lviv-sister-city.
-
Аахахаххаахах, приїде воєнкомат повістки роздавати на портаджі
-
Друзі, залишу тут оголошення від свого сина, для усіх любителів тату🙃 з дозволу адмінів. 👋 Привіт! Я тату майстер з Київа з 2-річним досвідом в студії "Planeta tattoo". Зараз творю в "2nd chance tattoo & removal" у Вінніпезі Володію стилями: -fine line -micro realism -pixel art та anime tattoo. Запрошую на унікальні та стильні тату! 🎨✨ Забронювати час та ознайомитись з роботами можна через мій інстаграм: instagram.com/nikifortattoo?igshid=ZmRwN3dreTV3NWdl Або у студії: instagram.com/2ndchancetattooandremoval?igshid=MTBqb2xrYmUyY3hj Студія знаходиться за адресою: 214-2989 Pembina Highway (2 floor)
-
November 2023 marks the 50th anniversary of the Winnipeg - Lviv Sister City Friendship Agreement. Over that time, the cities have fostered a collaborative connection and a range of cultural, educational, recreational and economic benefits and opportunities. This year, Mayor Scott Gillingham and Mayor Andriy Sadovyi of Lviv will sign a new agreement to renew the sister city commitment.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка чи маємо право подаватися на Canada Learning Bond, якщо ще не маємо PR?
-
А ведро нормальне, чи з гавняного пластику?
-
Приїду напевно теж, притримайте мені ведра