Українська Манітоба
-
Ndax
-
Звичайно є дві головні опції: shaw чи bell-mts. * В деяких великих будинках для оренди квартир може бути договір з однією з компаній ( має сенс запитати у лендлорда)
-
Спробуйте Crypto.com
-
Рекомендую 🙂
-
Shaw. 250Mbit for 50 CAD (Є 500 та 1Гбіт ) Контракт на 2 роки Ще 100 баксів отримаєте на сплату послуг при підключенні Як що цікавить - пішить в приват
-
А якщо вже абонент shaw - можна на такий тариф перейти?
-
Тоді так. У вас випадково не Manulife?
-
А чому мер Вінніпега не поїде у Львів для передписання договору та не збере там вінніпежців?!
-
Ммм, вони мене запевнили що вони самі все надішлють 🤦♂️ І мені типу лишиться тільки чекати
-
dbr.gov.ua/contact-forms Вже як мінімум 3 скарги за перетин кордону з 6,000 євро))
-
Тільки повернення коштів не автоматично. Вам потрібно буде submit claim до вашої страхової з усіма паперами, що нададуть в стомалогії.
-
Якийсь aon-Choice
-
В Україні війна. Спонсорує поїздку Садового бюджет Вінніпегу.
-
Тоді так. У вас випадково не Manulife? В мене так було коли змінилася страхова. 100% заплатила, але вони за мене зробили claim.
-
Для нових абонентів тільки
-
Можете подати скаргу: dbr.gov.ua/contact-forms Проти Садового Проти ухилянтів Проти корупціонерів
-
Та я тільки за. Нехай мер Вінніпегу поїде і сам переконається яка там корупція.
-
І що, в війну приїжджало вже багато прем'єрів інших країн, наприклад
-
Ви впевнені, що гроші на поїздку з бюджету Вінніпегу?
-
Якщо вже, то телефонуйте їм. І кажіть що готові навіть заплатити штраф за розірваний контракт, бо дорого, і умовний Bell запропонував вдвічі кращі умови. Мені так 1Гб за 50$/міс запропонували.
22 Jan 2023, 08:02
96829/231268
less than a minute ago