Українська Манітоба
-
🌺 День пам'яті (Remembrance Day) в Канаді Щороку 11 листопада об 11 ранку канадці вшановують пам'ять загиблих хвилиною мовчання. Цією хвилиною мовчання вшановують та згадують понад 2,300,000 відважних канадських чоловіків і жінок, які брали участь у війнах, конфліктах і миротворчих зусиллях і продовжують служити Канаді. Цього року День пам’яті припадає на суботу.
-
Вітаємо, А_К! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Коробки стоять у супермаркетах , типу шоперс , сейф он фудс . Безкоштовно (зазвичай пишуть- одна коробка на родину ) . Там у коробчині десь 10 чи 15 тестів . Але , я помітив що канадійці особо не паряться з цього, ну корона ну і хрен з нею . Я ще не чув від місцевих ,щоб вони робили тест коли вони себе хреново відчували
-
Так я підібрав коробку одну ) З дружиною симптоми одні і ті ж самі , але в неї є ковід , а в мене немає (ну принаймі тест так показав ) Дзвоню до свого сімейного лікаря ,адміністратор каже що не працює сьогодні ,передзвонив в волк ін клінік -мають назначити біля 5 п.м якісь прескрипшн . Я питаюсь типу , якщо в мене немає , а в дружини є то я можу йти на роботу , каже можеш ,навіть якшо позитивний тоже можеш іти якщо добре себе почуваєш 🫣
-
So, you need a financial advisor. It will be better to speak with an independent financial advisor who is not working for the bank.
-
Є тут в чаті, подивіться в закріплених файлах🤗
-