Українська Манітоба
-
Також цікавить
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка. Чи можу я замінити в Манітобі посвідчення водія цього зразка на Канадське?
-
Все безкоштовно
-
Питання наступне чи можна купити ртутний термометр десь ,а то на механічному показує 35.3 ,а по відчуттях цілих 39.
-
В мене не поганий варіант, 80%, 5000$ .
-
Наша сім'я робить постійно flue shot, вже 5 років поспіль. Наприклад, дочка тільки трохи температурила, горло пару днів боліло і все. Але прививки взяли ще на початку листопада.
-
Так
-
От тут цікавий момент, зробити фото договору звичайно забув, але пам'ятаю що там було щось про 80% і 1000$ в рік. Я правильно розумію, що якшо рахунок у стоматолога буде на 2000$, наприклад, то страхування покриє 1000$, а якщо 100$, то 80$?
-
У батьків взагалі немає бенефітів
-
Цікаво, в мене наче гарна страховка але тільки 50% а от прескріпшн драгс 90%
-
Це так ,рекомендація )
-
Влаштуватись на роботу ,майже в усіх роботодавців є бенефіти ,яке включає покриття на стоматологію 80% зазвичай.
-
Якась адекватна страховка, яка починає жіяти не через рік після оплати😂 Ніяк не можу знайти
-
Щеплення від грипу роблять біля центр допомоги українцям вул 935 Main St Winnipeg, MB R2W 3P2.
-
Я не робив щеплення - не хворів. Зробив щеплення - не хворів. Так що діє?
-
Щеплення роблять тільки одне від грипу, я так розумію від того, що ходить.
-
Два в одному)))
-
Цікаво, як можна дізнатися чи допомагає? Якщо не захворів, це допомагає, чи просто повезло?
-
Добрий вечір. А підскажіть де можна зробити прививку від цього грипу? І ті хто робив, реально допомогає від грипу який зараз ходить чи просто для галочки?
22 Jan 2023, 08:02
9694/239308
4 minutes ago