Українська Манітоба
-
Погоджуюсь. Авкапарки тут і близько не дотягують до польського чи українського.
-
Так і грошей нема яке переїжджати(хоча я б при баблі поїзав у стайбах , дружина б квітник копала, а я б півко пив нонстоп і кричав Хело хав а ю до пепехожих)
-
Влітку там дуже жарко, а взимку на годину- півтори самий раз погуляти
-
Та куди тут переїжджати? Всюди однаково 😁
-
@Artem_Coach, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Сюди би пару крупних інвесторів і якась субсидія від влади забахать великій критий аквапарк і будуть всі в манітобу літать. Но їм краще підтримувать безхатьків на мейн
-
Це стосуэться не тільки аквапарків впринципі.взагалі потенціал міста великий,а місто взагалі не розвивається хоча люди готові платити гроші за гарний сервіс.
-
А в чому проблема не розумію побудувати аквапарк?чому його ще досі не зробили?в чому проблема
-
Ну так якщо у вас є ідеї, пишіть до міста або до свого city counselor напряму або йдіть на прийом до вашого MLA. На дивані всі вміють плани будувати. Переконайте вашого MLA чи counselor, що ваш проект цікавий і принесе прибуток. Невже ви думаєте, що про якийсь крутий аквапарк не думав ніхто і не проектували? Купу разів вже.
-
Ну так є два аквапарки. Плюс у кожному YMCA є 3-4 гірки. Купа басейнів по місту. Величезні супер-теплі озера поблизу. Може, просто ніхто не обгрунтував економічну доцільність ще одного аквапарку або не представив проект галактичного масштабу. Місто розподіляє бюджет відповідно до пріоритетів. Якщо це приватний інвестиційний проект - це зовсім інша справа. Однак приватний інвестор хоче мати прибуток
-
Ну так у вас є кілька опцій: - міняти місто самому, щоб вам було зручно. - переїхати туди, де вам трава зеленіша. - далі сидіти і нити в чатику
-
Почитайте вище чутка.задавав питання що ми з дружиною себе в фін.плані відчуваемо тут норм а от в плані комфорту міста ні.
-
Так, а чого ж ви тут тоді? Хіба хтось вас в Канаді тримає, якщо тут так погано вам? Чи насильно вас привезли?
-
Згоден.коли мені кажуть що та норм тут сервіс,і дороги гарні і чисто я не розумію люди звідки приїхали що з Індії або з самалі
-
То кава. Прочитайте склад і зробіть хімічні тести. Необов'язково брати double-double, бо є купа інших комбінацій.
-
engage.winnipeg.ca/ Тут можна проект зробити
-
Бо місцевим (і тим нашим які вже з 🇨🇦 паспортами) все тут норм. Це лише нам, які нещодавно приїхали і бачили як воно може бути, звикли до певного рівня сервісу і тд щось не так. Та сама кава. Вони як пили той кава «double-double» з Tim H. так і будуть ще років 100, та нікого не переконаєш, що то не кава взагалі.🤦♂️
-
Та ті теоретики і далі будуть на дивані сидіти
-
одне питання, це з яким саме містом ви порівнюєте Вінніпег?
-
Ні, "фу" вам за те, що не вмієте цінувати те, що є і те, що для вас зробили ми, люди з Сомалі
22 Jan 2023, 08:02
97183/230606
4 minutes ago